Eivissa 06: "la despedida"

Tractare de resumir i explicar el cap de setmana de la diada de Catalunya a Eivissa.
Tot  va sortir tal i com varem planjear desde un principi: arribada a Eivissa al voltant de les 00h de la nit del divendres, busquem ubicació de l’apartament i sense perdre temps ens dirigim al port a buscar entrades per anar al Amnesia. Com era previsible, una nit fluixeta, deixan de banda que era la festa made in italy, es nota que estem al setembre i no es tan agobiant com  a l’agost. Musica tech-house 100×100, hi havien moments que semblava que estiguessim al Merci de BCN, pero rapidament el dj (?) s’encarregava en ficar algun tema perque aquesta sensació s’esborres de la meva memoria. 6h del mati, tancan terrassa. 6:30h tancan l’interior de l’Amnesia.
Despres de descansar al cotxe una estoneta i despres que ens fotin fora del parking (XD), ens dirigim a la platja d’en bossa, exactament a les portes del Bora-Bora. Basicament a fer temps fins les 8h que obrien l’Space. I ens varem trobar amb  una sortida de sol impressionant. Molta gent de pajareo fen el mateix que nosaltres, recuperant energies a la platja, gent fen fotos al sol… espectacular, igual que val la pena anar al cafe del mar ha veure les postes de sol, es molt recomenable anar al bora-bora al voltant de les 7h del mati ha veure la sortida.

8:00h del mati, entrem per la guest list del Space. ENs situem a l’interior del club darrera del dj Ior-Dee, que de bon mati ja comença animar al personal i no deixa a ningú descansar ni 5 minutets… La resta del mati, varem estar de la terrassa a l’interior i de l’interior a la terrassa durant 6 hores… l’ambient no va ser tant gay com a l’agost, pero la gent amb la vestiment ens van deixar flipant. Tios amb calçotets i res mes, una noia amb la roba interior sense res mes… l’Space es aixi. Llastima que no van obrir la terrassa “autentica” perque per mi es la millor de totes, pero es clar, si no omplen no obren.
A la tarda ens varem dirigir al mercat de les Dalies, pero a les 20h ja estavan desmontant, aixi que ens varem anar a Eivissa a sopar al bar casa Juan, una passada, preus baratissim i menjar molt 4m as tournament investing fell 12% and funds casino games were off 7%. bo. Gent de tot tipus, catalans i guiris. Nosaltres ens va tocar una taula de dos, pero si que es veritat que la gent comparteix taula.
Diumenge, tot el dia a Formentera, visita de rigor a les cales mes espectacular, dinar a Can Rafalet (mega paella de marisc), visita al far de Lucia i el Sexo… A la tarda vespres, visitem el Bora-Bora, Cafe del Mar i Mambo, tot i que la posta de sol no es veure per culpa d’uns nuvols, l’ambient que es crea es curios aquesta ciutat que te arrels de Lloret de Mar.
Al vespre ens dirigem al bar Soleyetes, pero com era molt tard (les 00h), la cuina estava tancada aixi que ens anem a fer un bocata a Can Costa amb ampolla de vi inclosa… Despres de escoltar d’uns nois bakalas que feien una festa Trance a les Dalies, decidim anar… llastima que l’ampolla de vi ens va fer l’efecte contrari que voliem, va fer que ens quedessim molt apalancats i varem decir anar a descansar per aprofitar el dilluns.
Dilluns, visitem moltes cales espectaculars (ja posare el noms), pero basicament son moltes de les que sorten a la guia del sr. BPM. Hora de dinar: restaurant Balneari, un bullit de peix (no m’agrada el peix), despres de fer un xipirons, ens porten el bullit, impressionant. Una recomanació: fer un bullit i prou, atipa molt. A la tarda ens passem per les Salines i disfrutem de les “vistes” i la musica que fa que aquest lloc sigui tan especial. Per cert, amb tot aixo al DC-10 quant tornem esta a rebentar de cotxes i gent amunt i avall, aquesta illa no dorm mai.
Una de les millors visites que he fet a Eivissa i cada any descobrim llocs nous, no passa el mateix amb les discoteques, que deixan de banda al Space i DC-10, la resta es com una escura butxaques, son fabriques de fer cales i han perdut molt, sota el meu punt de vista. Tot i que ens fem grans i aixo costa mes de reconeixer.
Ara si que he fet despedida de l’Eivissa clubber, i a partir d’ara entrem a una nova fase de les nostres vides que en portara a descobrir una mica millor l’altre cara de l’illa.
Ens veiem!!

6 Replies to “Eivissa 06: "la despedida"”

  1. moooolt be ! deunido la de posts que portem aquest estiu d’eivisa i formentera, estar clar que mai ens canasarem d0ella i cada cop ens la sentim mes nostra 🙂

  2. molt be ex-matinee, bon report però jo crec que per fer una bona despedida et va faltar el dc 10 jejeje
    El proxim post serà el meu dels tancaments, força matinee jejeje
    La pròxima festa kuan??????

  3. per anar al dc-10 em feien falta minim dos dies mes a l’illa, pero tampoc era aquest el plan. Va sortir tot perfecte, tal i com haviem planejat i em disfrutat de l’illa a tope. Estem molt contents de la despedida que em pogut fer. La pròxima?? Ja no hi haura pròxima… per part meva.
    Ara et paso el relleu a tu i que disfruteu de les closings partys.
    Ens veiem!!

  4. akest dijous al 92 o baguettina parlem.
    Pensa que el relleu no me’l dones sinó que jo el tinc desde fa temps i jo te guiat pel cami matinee jejejej
    Ara la prova de foc es sortir amb mi però 100% sin jejeje

  5. et dono el relleu aquest any a eivissa….
    Aixo esta fet ! m’he comprat una samarreta com la dels seguratas del space, XD
    ENs veiem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.