Eivissa : Anem a Menjar

Aquest és el segon post de la mini guia eivisenca , i un dels més importants pq parlarem de jalar be 🙂

A la illa hi ha centenars de restaurants, la gran majoria orientats unicament al turisme amb els tipics menus de paella i pizza congelada … pro i la gent de la illa que vol menjar bé a nivell calitat/preu a on pot anar?

Somhiii nem a veure una llista dels meus preferits ( per cert si la completeu tota teniu un premi assegurat de 3 o 4 kilus per cap xDD )

mmqbo_1.jpg


Bar comidas San Juan (al centre d’ eivisa prop del port)

Camuflat amb totes les botigues i restaurants de guiris , es troba aquest restaurant de cuina tipica eivissenca a preus baratissims . on podreu menjar plats bonissims!. A més un dels petits encants que te el restaurant és que les taules son compartides i hi ha gent de la illa que va a sopar alla.

Restaurant del Balneari (Cala Carbo)
Quin bullit que ens varem fotre en aquest lloc! El bullit es un plat tipic d’allà amb peix i arròs . No us ho podeu perdre , i sobretot aneu-hi amb gana pq jalareu fins a rebentar 🙂 . el preus uns 30 euros per cap

Bigotes ( cala Mastella )
Aquest segons diuen és un dels millors restaurants a peu de cala on es pot menjar un bullit. . Reserveu amb temps pq sempre està a tope. Els preus : un 30 euros per cap

Can Costa (Santa Gertrudis)
Enmig d’aquest petit poble situat al centre de la illa, hi ha aquest restaurant on es poden menjar un mega entrepans moolt bons amb pa de xapata . ideal per a fer un menjar rapid i bo

CAN SOLEIETES (Sant Miquel)
Tipic eivisenc sense guiris , i costa una mica de trobar sobretot si hi vas de nit 🙂 . De menjar , amanides varies i “montaditos” amb pa torrat bonissims! De preu uns 15 per cap.

BAR ANITA SANT CARLES (A PROP DALIES)
Toma peazo de plats combinats que fant aquest lloc a peu de carretera 🙂 . Si sortiu del mercat de les dalies amb gana cap alla!

SA FONDA (CTRA EIVISSA A STA EULALIA)
a ma dreta Direccio a sta eularia un cop passat jesus trobareu aquest restaurant tipic eivisenc amb una gran terrassa on tenen com a especialitat una cosa q es deixa pam “BOLIS” xD es a dir pa amb tomaquet i una mescla d’oli i all o algu així i tb tenen moooltes tapes bonissimes que la veritat pel que varem menjar no es ens va sortir tant car

HOSTAL LA TORRE (a les afores de sant antoni)
Si us pensaveu que la millor posta de sol era la de la zona cafe del mar o cafe mambo , quan veieu aquest lloc situat a Cap Negre us quedareu flipandu xD . El millor, reservar una taula davant el mar per sopar a les 20:00 mentres veus com es pon el sol.

I aixo es tot per ara! a veure si entre tots anem afegint mes llocs !

4 Replies to “Eivissa : Anem a Menjar”

  1. Joder!! Vaia mega guia… Et fare cas i probarem alguns dels q has dit. Ara no se si tinc ganes d’anar per sortir, per les platjes o per jalar algun bar dels q has dit. Gracies x la info.

  2. Quina idea més bona de explicar els llocs que no són tant “dels guiris” i més de la gent de l’illa.
    Us farem cas i probaré els que recomanes. Si puc et faré una ampliació a la pàgina. Merci. S’agaraeix

  3. Gracies pel comentari!

    Aquest POST ja té 6 anys .. la illa ha anat evolucionant força pro bé, jo encara repetiria a alguns d’ells 🙂

    Afegiria els restaurants que hi ha al petit poble de Sant Agustí des Vedrà

    Fins aviat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.