Dies bojos a Eivissa amb Sven

Si clickeu aquest link:  , us trobareu amb une fotos del que arriben a fer aquest dj tant famosos a Eivissa, es que son com nens ! Gràcies a la pàgina www.sufmart.com que desde aqui us recomano que aneu visitant, sobretot si voleu estar al dia de cultura de club.

8 Replies to “Dies bojos a Eivissa amb Sven”

  1. Aquesta Eivissa m’encantaria coneixe.la, segur que es complicat accedir aquest circuit tancat de la gent d’alla, pero aixo de veure aquest monstruos de l’electronika punxant de gratis ha de ser digne de veure. BPM, sort que hi ha gent que encara fa coses sense moures per diners, XD.

  2. Perdoneu pero sven vath jo no le vist a les fotos.
    Segon, prefreixo el space a akesta festa hippie, no o veigtant bèstia com o diueu vosaltres.

  3. Sven Vath surt a la primera foto sense samarreta i punxant !! I un noi amb barba amb samarreta verda es el Ricardo Villalobos… I tindre punxant a casa teva aquest dos monstruos dels plats, es la ostia. I penseu que aixo es despres de punxar al Amnesia per la nit, al after que monta a una cala secreta i despres van anar a punxar aquesta casa, kasi na !!

  4. no teniu res a envejar a aquets monstruitos vosaltres a la terrassa aquell dia de la barbacoa tb va ser la ostia xD el q passa que aquets tenen més públic i poden fer el q volen, com l’amic sven aquell dia al privat…

  5. Si senyor eva molt ben dit, no els hi tenoim res a envejar.
    Akest estiu hi haurà campionat de plats a kasa, de moment el ranking es el següent:
    1.- Mutek (va fer uns sesió arriscada)
    2. jorDI ( una sessió matinee)
    3.- Bpm ( només va posar efectes musicals)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.