Boicot al 92.

Hola a tots, primer de tot dir que la gran majoria de gent ens sentim molt identifcats amb el nostre bar de tota la via el 92.
Han sigut molts anys quedant la mateixa gent amb al 92 i afegint a la nostre colla gent nova.
Son molts els records, desde les campanes quan anavem al cervetó, les partidetes a les maquines, els campionats de futbolin i com no les gran borratxeres de jove, tot evoluciona, i actualment els records més presents son els comiats de solters i com no els sopra de dijous.
Ahir era dijous, i com cada dijous vàrem anar al 92 a sopar la mateixa gent de sempre i jo personalment hem vaig sentir MOLT DEFRAUDAT AMB EL NOUS PROPIETARIS, el servei va ser patètic, entrepans cada cop més petits, amb poc ingredietns, desde demanr-te un pais en pa de barra i posar-te 1 saltxitxa i mitja (increible) i com no dir que el toballo que ve amb el entrepà és de paper dels que hi ha a la barra, no son capaços de posar un toballo que netejoi de veritat…..

…a tot això hem d’afegir la mala gana amb que et serveixen, i quan la taula esta plena de cerveses ( recordem que ens bebem 3 estrelles sopant) no et treuen les buides.
Però nois ahir va ser massa, jo personalment vaig demanar 5 quintos a les 22.30 h aproximadament i no hem van servir INCREIBLE, despres de que ens vem gastar una mitja de 6 euros per cap.
Be jo proposo amb l’aprovació de tots, de fer un bociot al 92 i quedar per anar a sopra els dijous a un altre lloc, xq no son agraïts, i sinó intercal·lar les setmanes per sopar al 92 per fer-ho coincidir amb els que realment ens aprecien.
Una salutació per tots i VISCA EL 92 I LA COLLA 92.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.