Cool Klub – Francesco Farfa

Aquesta nit ens desplaçarem al antic ROW club que ara es diu cool klub i que estara en concert Francesco Farfa. Despres de deixar correr anar a la festa Mito de Matinée, x les les aglomeracions, i despres que ens toquessin 2 entrades a traves de Flaix FM, provarem aquesta sala haviam com esta actualment i ens deixarem fondre per la musica de la papellona de Florencia el sr. Farfa. Si algú s’apunta? ja ho sap.

jorDI

5 Replies to “Cool Klub – Francesco Farfa”

  1. Jo sinó treballes hi aniria :-((
    PD: No puc entendre com es pot deixar passar un MITO i més el 8 aniversari, jorDI has baixat un graó en el ranking de matinee boys jejejeje

  2. buff. Estic reventat, ahir va ser una nit bastant mogudeta. XD.
    Primer sopar al NOTI, un restaurant bastant xic, amb una decoració espectacular. Despres ens dirigim al salsitas que ara es diu GURU, on fara una pre-party Francesco Farfa. Gent guai i cosmopolita. Per cert el deejay es el JUANJO, del Quatro Valles, suposo que hi haura algu de vosaltres que us sonara.
    1:30h, ens dirigim al cool klub, o sea al ROW de tota la vida, despres d'entrar gratix, aixo d'estar a la llista mola, començem a recordar les nits que haviam pasat alla… Nostalgia d'una epoca quant no existia el piano blau.XD
    Warm-up dels dj karlas (ex dj del privat de Granollers) i un altre que no se com es diu, musica tech house sense caure en cap tema comercial.
    3.15h Arriba l'italia. La gent comença aplaudir com si d'una estrella de Rock es tractes, pell de gallina.
    Comença el set tirant tot d'electro, ja veig que aixo no sera una moda, es consolidara i a mes a mes a la gent li agrada. Despres de ficar el tema spaceface i anar tirant cap al tech-house, va fer una final que ens va agradar molt amb uns temazos que mai havia escoltat x molt contundents i melodics a la vegada…
    5:30h Tancan. A la sortida flyers per anar a la LUNA un after que esta a la diagonal. Com avui no hi ha res mes obert, ens decidim anar acabar la nit alla. La gent la mateixa que hi havia al cool klub amb seguratas inclosos, musica tech-house, tirant de temes Matinée. Per aquelles hores ja estaba be aquesta tipus de musica.
    Una nit que no voliem que s'acabes, x aixi es la vida i es va acabar.
    jorDI
    P.D. Albert, si no m'haguessis fallat, saps que estariem encara a dintre del mito ballant. Pero aixi vaig aprofitar a varem anar a escoltar bona musica al meu club de tota la vida, jeje. La proxima no ens fallis!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.