Dia 4: Nara, passejant amb els bambies

Despres de la festeta d ahir ens ha costat una mica llevar-nos, pero tot i aixi em pogut fer l excursio que teniem pensada per avui. Aixi que ens hem dirigit cap a l estacio de Kyoto a buscar el nostre tren, en aquest no ha calgut agafar abans bitllet doncs els seients no eren numerats, nomes havies d ensenyar el Japan Rail Pass. En mitja hora hem arribat fins a Nara, una cuitat orientada al turisme japones i occidental ( tenim un mapa en  espanyol i tot) ens va oferir un dia d aquells inolvidables a  nivell de parcs, paisatges i tradicions . Una de les coses mes xules va ser poder donar de  menjar directament de la als cervols q estaven per tot arreu, per tot el parc venien per 150 yens uns paquetets de galetes (shika senbei) que els tornaven bojos. Vem visitar el temple Todai on hi ha l-estatua del Buda mes gran de Japo (pesa 450 tonelades i medeix quasi 22 metres), de moment es el temple que mes ens ha impressionat. Tambe ens hem acostat al santuari Kasuga i baixant hem parat un moment al temple Kofuku. Aqui ja estavem molt cansats, portavem una caminata de 10 km. Per acabar hem donat una volta pel barri Naramachi on hi havia botiguetes i restaurtants.

Al vespre hem anat a sopar tot el grup de catalans que estem al hostel, aquest cop hem anat a un tipus  yakitori on havies d entrar deslac i t assentes al terra. El lloc era molt autentic, i els pintxitos que vem menjar molt bons!

De moment no hem tingut cap problema pel tema orientacio, comunicar-te etc molta gent ens havia dit que erem bojos de no agafar un guia, pero es pot fer tot perfectament per un mateix.  A les estacions de tren les indicacions estan en angles i un cop arribes a una ciutat vas a la oficina d informacio i et fas amb tots els mapes. Si et perds ensenyes el mapa a algun japones i fins i tot t acompanya al lloc que estas buscant, son increiblement amables. Aqui a Kyoto ens estem movent en bus i es molt facil, a mes en aquesta ciutat hi ha l avantatge que molts carrers tenen escrit el nom en el nostre alfabet. Doncs aixo, pels que ens heu comentat que voleu fer aquest viatge l any que ve amb una agencia penseu-ho dos cops perque t estalvies molts diners i tens la llibertat de fer el teu propi viatge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.