Dia 3: Els catalans tambe van de nomikai i karaoke

Al mati vem comencar visitant un temple  que es troba just al costat de hostel, el Sajusan Gendo, a destacar les mil estatues de la Kannon de mil bracos que hi ha al seu interior. Despres buscant un tenmple hem anat a parar a un altre que ara no recordo el nom, no era dels coneguts pero vem poder entrar gratis. En resum, una bona caminada.

I despres de fer una bona sessio de temples matinal, varem decidir d fer un canvi de plans , era l hora de fer una primera incursio consumista . Varem anar de botigues per Kyoto per la zona comercial, vem fer els carrers coberts de Shinkyogoku i Teramachi, despres vem seguir pel Kawaramachi i finalment el carrer Pontocho, un carrero estret ple de restaurants. Entre altres coses vam entrar el edifici namco : unes 6 plantes plenes de maquines , on vaig poder veure els primers freaks gamers profesionals ,i on vam veure un nou tipus de jocs q son la revolucio ara aqui. Es una mescla de cartes de magic + estrategia amb batalles 3d online contra varis jugadors La q esta arrassant mes crec es una de batalles d insectes .

Tb varem entrar a varies botigues d anime, comics, i de coleccionisme de figuretes on hi podies trobar desde el musculator, l arare o series mes actuals de techs, en definitiva una passada! seguidament varem anar al barri gion a buscar alguna geisha pero no en varem veure cap tot i anar per carrerons molt xulus tipics de la zona

Cansats tornarem cap al ks house i alla va comencar una de les nits memorables del viatge, i es q en aquest lloc hi havia 3 catalans mes! Curios pq encara no hem vist cap espanyol pero en canvi ja portem uns 10 o mes catalans.

un d ells ( l’anna) sabia japones. Per comencar els 5 varem anar a sopar a menjar tonkatsu, llavors varem buscar un lloc on anar a pendre algu, i varem anar a fer un nomikae, es a dir una trobada amb elamics on es va a beure i a seguir menjant, a les 12 tancaven , pero nosaltres no estavem per dormir , total que varem preguntar a la gent a on podiem anar, i varem acabar ni mes ni menus q en un karaoke dels autentics amb un edifici amb varies plantes amb cabines. potser hi havia 1 millo de cancons o mes per escollir, i atencio pq hi havien temes amb espanyol xD.

Van ser mes de 2 hores cantant i fent el boig, amb una gent q acabavem de coneixer i semblava com si portessim tota la vida sortint. una nit improvisada d aquelles per recordar .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.