COMUNITEL uns IMPRESENTABLES !

Desde el passat dijous i per culpa d’una mala gestió de  COMUNITEL ens hem quedat sense la línia telefònica. a l’empresa.

Despres de gairebé 5 mesos intentant traslladar  les linies i confiant amb ells plenament l’han acabat cagant de ple. Realment és molt trist el servei que ens ha donat aquesta empresa … si . és cert que telefònica els hi ha posat les coses una mica difícils , però això no és cap excusa per deixar-nos sense telèfon ,.

I res simplement desde aquí només vull dirvos que NO CONTRACTEU cap servei amb Comunitel  , nosaltres per la nostra part intentarem pendre les desicions corresponents per veure si podem treure’n alguna cosa a base de reclamacions…. estic segur que no pero com a mínim els hi estarem tocant els nassus durant un temps.

Ala a veure si això ho indexa el google rapidament a la primera plana per tal que tothom  ho sapiga.

3 Replies to “COMUNITEL uns IMPRESENTABLES !”

  1. si senyor !! aixi es parla !!
    Es trist, pero telefonica es la que mana i no hi ha res a fer… tot pasa per ells. Algún dia ens oferiran un bon servei amb els cales que paguem cada mes ?? companyies de telefonia fixe, mòbil, adsl, etc. tots uns lladres. Algún dia canviara tot aixo??

  2. segurament no cambiarà mai, però el que emprenya més de tot és la impotencia amb la que et trobes davant d'un cas com aquest. En què cada cop que truques has d'explicar el que et passa, cada cop et diuen una cosa diferent . ningu sap donar-te resposta , ni dates ni res, això si la factura sempre arriba puntual…

    COMUNITEL SUXSSS!! i Telefonica és una manipuladora! quina rabia joder….

  3. Teniu raó en tot, però no sabeu la dita de lo barato siempre sale caro y lo bueno se paga.
    Penseu i més vosaltres que sou una empresa que necessita telèfon, com us fieu d'una empresa filial de telefònica, telefònica te l'exclusiva de les lineas i les cedeix a altres operadores, però tot passa pel seu vit-i-plau aixi que si heu de contractar alguna cosa a de ser amb telefònica i més a nivell empresarial.
    Perqu“e telefònica de forma indirecta puteja les empreses petites xq quedeua disgut amb elles i aixi torneu amb ells pagant una nova cuota d'alta.
    Estic amb vosaltres

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.