El festival del festivals: MONEGROS DESERT FESTIVAL 2005

Abono de Monegros 2005 ya a la venta

Ya tenemos a la venta los abonos para la edición 2005 de Monegros. Desde ya puedes comprar el tuyo de forma anticipada –de momento, y hasta que estén disponibles los tíckets en los puntos de venta habituales, sólo se pueden adquirir en la tienda online de la web de Florida135, www.f135.com–, y al precio único de 50 euros. Este precio será inamovible hasta la fecha de Monegros, el 16 de julio, fecha en la que costará, en taquilla, 55 euros.

  


+info:  www.monegrosfestival.com o www.f135.com

6 Replies to “El festival del festivals: MONEGROS DESERT FESTIVAL 2005”

  1. [1] Hola jo m'apuntaria però es dissabte i això significa que dilluns s'ha de treballar i per tant no es pot aprofitar al màxim el festival i les coses s'han de fer be o no es fan :-))

  2. Jo no se si ho aprofitarem al maxim, x els dos anys que he anat m'ho he pasat molt be. no em tancat la groove per es impressionant. entres de dia.. veus com es fa de nit, saps que alguna cosa esta passant i tu estas alla. Arriba el dia i tu encara estas alla ballant, la gent encara vol mes… i encara falten 6 hores per tancar, simplement increible. I el cartell cada any el milloren, segur que aquest any no em defraudaran. Visca la Groove !!

  3. A l'emule hi han varios videos dels monegros que son impressionants, mireu un del oscar mulero de 45min. a les 8:45h del mati !!! increible. pell de gallina…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.