NO al IPHONE

Despres de veure el iphone de la Morgana i aprofitant que el nostre el Mr. iphone Reche el tindrà en breu….

NO al IPHONE ( de moment 🙂 )

no al iphone

  • pq Aquí a Espanya no disposem de Tarifa Plana real per mòbil i si tinc un iphone vull estar les 24 hores connectat sense precupar-me el que consumeixo, ja que per aixo ja tinc el ipod touch que fa el mateix i és mes barata.
  • Pq encara no es 3G i el EDGE es gairebé igual de lent que el GPRS
  • pq si surt únicament amb vomistar hauré d’estar tot el dia pendent per a fer actualitzacions de firmwares per desbloquejar-la i que funcioni correctament..
  • Pq crec que el iphone està un pel verd , en breu treuran noves versions i el més important pq falten aplicacions fetes per tercers, que seran les que donaran més vidilla al gadget del 2007 .
    De fet avui he vist que ja han tret un primer client de audioscrobbler per l’iphone i poder escoltar last.fm quina passada!!

Així doncs de moment seguiré la blackberry curve 8310, ja que tenir un iphone seria com fer un pas enrera a nivell de l’anomenada tendencia 2008 de conectivitat permanent … re tu que de moment em quedaré sense poder fer zoom a les fotos amb els dits xD

5 Replies to “NO al IPHONE”

  1. resumir un iPhone amb fer zoom amb els dits, es una mica fort, perdona que et digui. Es com dir que una BlackBerry nomes serveix per llegir els mails.
    Aquest post es per fer polèmica, però no te sentit. Que a Espanya siguem el cul del mon i seraa casi l’ultim país on arribara oficialment l’iPhone, no vol dir que la gent no tingui dret de disfrutar, sapiguen les limitacions que existeixen, d’un terminal que ha revolucionat el mercat. I si no, per que tothom parla d’ell?
    Per alguna cosa serà.
    Esperem que la MacWorld ens il.lumini amb més novetats i ha veure si ens diuen quan arriba a Espanya. Encara que jo el dia 1, podré fer zoom a les meves fotos, i altres llegiran mails…;-)

  2. Vale, Potser he exagerat amb lo del zoom amb els dits , esta clar q tecnologicament el iphone ha trencat esquemes pero jo el vull per ferlo servir al complert com faig ara amb la bb , si ara encara no es possible , dons de moment no al Iphone, d aqui uns mesos ja veurem ja que segur q acabo fent cua per comprarlo i tot xD

  3. Hola a tothom,

    Feia molt que no escribia res i només volia tornar a deixar un missatge. Ens veiem aquest vespre al Xavisan per sopar? Per cert, demà hi ha sortida “d’homes”. Qui es volgui apuntar que ho digui. (Bpm, tb volia que desaparegues l’últim missatge visible del final que feia lleig cada vegada que em passava per la web 😉
    Ens veiem!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.