Colla92 wordpress generation :) ( de nucleusCMS a wordpress 2.0 )

Per colla92 durant aquests 7 anys hem passat per la fase de cutreweb propia a phpnuke, blogCMS, a nucleuscms i ara amb wordpress!!
De fet hem passat de ser una web on hi participava gran part de la famosa colla92 en convertirse en gairebé en un blog personal 🙂

A partir d’aquí com a miním comencarem nou any amb nou disseny, nou sistema de posts… pero i a nivell de continguts? xD
Doncs be encara no ser que posar-hi exactamente i dependrà del temps que pugui dedicar-hi , pero suposu que es parlarà de coses relacionades amb la tecnologia , la musica electrónica i altres temes que em resultin interessants.

Per cert, per a fer la migració de nucleus a wordpress, finalment ho he fet amb els scripts de nuc2wp tot i que podeu trobar altres alternatives desde aqui .

(Veig que amb el safari 3 tinc alguns problemes amb la codificació de caràcters) … si algu la veu amb el eplorer o algun altre navegador ja em dira que tal.

One Reply to “Colla92 wordpress generation :) ( de nucleusCMS a wordpress 2.0 )”

  1. Felicitats BPM. Si que es veritat que casi, casi, es el teu bloc personal, aixi que, ja saps a publicar post interessants que com saps, estic atent a tot el que ens il.lumines. Menys amb el tema BlackBerry, xP
    Per cert, dia 1 de gener=iPhone. Mai podre oblidar aquest dia 1-01-08.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.