Coses que no has de fer al crear un nou website

Aqui teniu una llista extreta via aquest link (en plan conya) que la gran majoria de gent aplica, pro moltes vegades no la tenim en conta quan creem un nou web. (que a mi tb m’ha passat )

Normalment el primer en el que pensem o ens demanen és en un mega disseny i si a mes esta fet amb flash pues encara millor … pro llavors venen les sorpreses quan intentem buscar al google la nostra web i apareixen altres referenecies que surten abans de la nostra web i com alguna sigui dolenta ja l’hem liat .

Tot aquest rollu ho dic pel website del nou club 2046 Granollers . una web molt xula i molt ben acabada pero basada en flash … i que passa si busquem el google per “2046 Granollers” ?
Doncs que ni mes ni menys ens apareix en primer lloc el blog del reche ( reche ets un campio jejeje ) .
Sort que els comentaris que fa de la sala de granollers son bons 🙂 .

nota : els resultats de la cerca es van fer el 27/05/07

I res tu molta sort al 2046granollers , segur que sera tot un exit, jo crec que amb aixo ara si que hi haurà una bona alternativa a les nits de granollers que no sigui el eibisi o al piano blau

One Reply to “Coses que no has de fer al crear un nou website”

  1. Graciès !!
    Ahir al vespre miran les estadistiques, vaig veure que estava entran gent al meu bloc que buscava el local 2046, dsigual, jimmy kold, monegros, space… Els blocs tipo com el meu, imagino que son els millors per tal que et busquin al google. Ara el següent pas sera insertar publicitat i cobrar ! XD També m’estic plantejant agafar un domini propi… tot es parlar-ho.

    Ens veiem !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.