Garageband + reason via rewire + AU

Feia temps ara que no remenava res d’audio pel mac

I despres d’avui puc dir que amb el garageband que et ve instalat per defecte amb el mac ens tens de sobres per a fer moooltes i moooltes coses.

Per exemple Podem utilitzar-lo com a secuenciador principal que tot i no tenir tantes opcions com un cubase o un logic per mi és mes que suficient.
Despres via rewire podem carregar el Reason i automaticament el tindrem sincronitzat com a  esclau.
I a sobre per rematar poder carregar instruments AU com per exemple el v-station , donant moltsimes possibilitats i molt de joc.

Ara es questió d’anar buscant una mica de temps i a veure si m’hi torno a posar i com a minim faig alguna cosa de tant en tant 🙂 ..

Aqui teniu una foto del tingladu que he montat

Imagen_1_1.png

 

4 Replies to “Garageband + reason via rewire + AU”

  1. Provant, provant…
    VOlia comentar que jo nomes faig servir 1% de les posibilitats de Mac, i suposo que hi haura molta gent com jo, no te limits o jo crec que mai arribare a coneixer aquest limit. Es una maravella treballa amb una maquina d’Apple. Ara la pròxima adquisició pasat l’estiu potser un iMac per casa.
    També volia comentar que he visitat una botiga Apple que funciona desde octubre Granollers Tecnologic, al c/francisco de Quevedo, 18. Jo he anat i ja he sortit amb un mouse inalambric i una funda per l’Ipod…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.