Ara si ! :) Benvingut Aleix !!!

Ahir a les 23:00 es va produir un miracle de la vida, una experiencia que els dos recordarem tota la vida … i es que ahir va neixer el nostre petit aleix !
Han passat ja 9 mesos i ja el tenim amb nosaltres 🙂

despres de  les famoses contraccions de cada 5 minuts que en vas portar de pressa , corrents i acollunits cap al hospital a les 21:00.
 passades dues hores el varem veure per primer cop!

Benvingut aleix!

5 Replies to “Ara si ! :) Benvingut Aleix !!!”

  1. Felicitats de tot cor Arian i Eva, doneu-li un petonet ben gros a l’Aleix de part meva. Arian vaig preparant ja els Technics, els vinils i el PC per quant sigui gran ?
    Tindrà sort l’Aleix amb vosaltres, disfruteu-vos
    Fins aviat i MOLTES FELICITAAATS !!

  2. Despres d’un parell de dies de reflexionar…. veig que aixo de fer-se gran es una realitat. Us vull felicitar a tots dos!! I dir-vos que, de pas, que sou una miqueta "cabroncetes", perque feu que la gent que que us envolta, com a minim al meu cas, que tinguin ganes de plantejar una faceta de la nostre vida que fins ara, jo la veia molt llunyana… En fi, esperarem que passin uns dies, pero esta clar que cada dia que pasa es mes tard. Bon nadal !!!

  3. tot i que encara soc un novato el que si que tinc clar es que cada instant que passo amb ell i veig que em fa una mirada o un mini somriure o un plor pq te gana tot aixo es impressionant i no es pot comparar amb res de res ! .. i ara dire la tipica frase de pare :
    es ven be que et canvia la vida xD …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.