COLLA 92 SENSE SEU SOCIAL

Com sempre quan passa l’estiu, la nostre colla te un problema.
Tots sabem que el nomd e la nostre colla ve donat per un bar ……….

..el 92, lloc on hem viscut moments inolvidables, com les campanes al cerveto on ens reuniem tots, comiats, borratxeres, tancarnos al bar amb el jose i paco i mira peliX.
Pero com tot lo bo s’acaba i el 92 a canviat de propietaris i el nous propietaris son desagraïts amb la nostre colla, males cares, no et serveixen xq es tard etc…
Tots volem anar a un lloc nou, i començar de nou les nostres cites dels dijous però parlem molt i no o fem.
Aixi que proposo de forma oficial, una llista de possibles llocs on anar els dijous a sopar,Javis 2, Xavisan, Cisne, que la gent proposi llocs es voti i el que guanyi es on anirem.
Aixo si el nostre grup sempre es dirà colla 92

7 Replies to “COLLA 92 SENSE SEU SOCIAL”

  1. Es trobar un lloc de les mateixes caracteristiques, m’explico. Un lloc on podem quedar i la gent pugui arribar com fins ara, de manera esglaonada i despres sopem tots junts. Trobo que el cisne aquest requisit no el cumpleix. També ha de ser un lloc que si algú fot un crit no passi res, ha de ser un lloc rollo bar-frankfurt, no pot ser un restaurant. I economicament, el meu cas, cada dijous no anire de restaurant. També s’havia parlat de la tasca, jo fa anys que no hi vaig i no se com esta actualment. Al Javis 2 fa poc vaig anar i es rollo bar 92. Jo voto, tasca o Javis 2, per exemple.
    Haviam si la gent participa i dema tenim clar on quedem… XD

    Per cert Força Barça, aquesta nit guanyem al Fill de PUta del Maurinho dels collons !!!

  2. ja ja i jaaa!!
    nooo, homee, noooo, és molt millor anar a fumar porros sobre una CBR-F (SOBRETOT F!) o millor fer-ho a Andorra i que et caigui mig Ikea al damunt!!
    Eiiiii Deface a veure si ens veiem nanooo!! Cuida’t

  3. No generalitzem amb aixo dels nous propietaris, pq no es cert, ja que tots sabem que el problema el tenim 1 cop cada 15 dies. I per aixo deixarem d’anar al nostre bar de tota la vida? .
    es cert q no es el mateix que l’epoca dorada del jose i el paco del 92 xD pro tampoc es la nostre ara, pq som molts els que ni tant sols venim 1 sol cap de setmana i tampoc crec que molesti tant que una part no ens tracti com abans ..

    jo a partir del gener si tot va be fare una pausa del 92 durant una temporada pq a casa en serem un de mes 🙂 pro quan torni a no ser que hagim trobat una alterntavia impressionant jo firmo pel 92! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.