CLOSING EIVISSA 2006

Com cada any, un grup de la colla 92 es va desplaçar a eivissa per moure el cos al ritme de la musica sense limitacions d’horarios ni mal rotllos.
Aques any com a novetat vem estar instal·lats a un hotel de la festa http://www.ibiza-spotlight.com/esvive/, un 10 per l’hotel, era un lloc on despres de tonar de festa la gent es queda a la piscina on hi havia musica i seguia la festa.
Qui vulgui més info ja sap llegir mes……


Co,m ja vem estar a l’agost a eivissa vem viure a la nostre propia pell el timoq ue son les discoteques de nit ( pacha 50 euros sense consumició i sense poder sortir), decissió anar a dormir possar despator i anar de festa.
1.- Festa Matinee Closing Party, esmorzem i a les 9.30 ja estem a la dicoteca amb uan bona dossi de red bull, musica impressions i sessió a mitjes entre ior-dee i juanjo martin, sensacional, la pista es comença a omplir es donem compte ( es una reunió de culturistes jejeje) tothom sense sammarrerta i forts com Rambo, molt bon ambient. Passen les hores, nou dj Mikel Molina, continua amb la pauta de djs. Mirem el rellotge son ja les 13.00 h i de cop i volta el mite Rebeka Brown in life,la pell de gallina estem en un nuvol. Son les 13.30 h toca canvi d’aires sortim a la terrassa i festival a carrec de Dj Jose Luis, increible , sense paraules hores i hores de festa amb ritmes house by matinee, de nou rebeka brown i life, la pell de gallina de nou ara ja estema  l’espai exterior. Passen les hore i les hores el cos perfecte, més red bull.Canviem d’escenari anem a la 2 terrassa ( per mi l’autèntica) festa i mes festa, els avions es veuen passar festa i festa, el dj no para de ballar, l’ambient es increible. Mirem el rellotge son les 19.00 h ja es comença a fer fosc, marxem a la terrasa de dintre de nou, passen les hores a les 20.30 h es para la musica, s’ha acabat el closing matinee 2006, puntuació un 11 sobre 10.
Per agafar forces anem a un bar una cerveseta i cap al bora bora, el cos diu prou , marxema dormir.
2.- Closing DC 10, de nou ens llevem i cap al dc 10 son les 12.00 h, cap a la porta, primera sopresa gurdia civil a mançalva, ens parem ens regsitres i fan anar la noia de la colla cap a una guardia civil, moment de distracció de la guardia civil ens escapem i cap al DC 10, entrema anem a la terrassa de dintre perfecte de gent, un parell de cerveses i red bull, això s’anima de gent perfecte, passen les hores, canvi de dj cirillo a un altre, molt bon dj, passen les hores nou dj que al fer la seva entrada li salta el disco tres vegades, reacció delpublic xiular ( la gent esta en tot), el dj es possa nerviós, millor solució para la musica i comença de nou, bona opció acaba la sessió la gent esta entregada.Canvi de dj, com ja es diu a l’illa CIRCOLOCO, gent de tota mena i bon rotllo a tope, disfresses interessants vistes nois disfressat de La narnaja mecànica, un payaso de mikolor, un nois amb un pal de fregona amb una clavera, infinitat de perruques es unic.
Passen les hores, a les 17.00 h deixen sortir, sortideta a fora veiem la fauna, red bull de decicidm anar a la terrasa de fora (només oberta pel closing party) molt be genial, passen les hores els amics es rendeisxen i marxen(21.00h), pero jo i la meva dona no fallem , agunatem i seguim la festa es trobem unes amigues passem una estona amb elles, també marxem ,decicim anar al cotxe a veure el parking increible, passen les hores tornem a entrar, son les 1.30 h festival fins que passen les hores i decidim marxar hora aproximada 3.45 h.
3.-Descansem i a la tarde marxem a cala jondal, penúltima festa, dj jhonatan ulisses, tania vulcana, boan musica bon ambient però mes pijo a les 22.00h tanquem, marxem al borar bora closing party, festa increible, problema la gurdia civil i la secreta amagts entre la gent i denunciant a tothom , a les 0.00 h fan tancar la musica, la gent xiula, i començan a tocar els timbals un grup de gent hora final les 1.00 h eivissa s’ha acabat.
4.-Últim tancament de l’any tancament hotel.
Valoració un 9,5 sobre 10 perfecte, millor opció no sortir a la nit.

6 Replies to “CLOSING EIVISSA 2006”

  1. i tant xq hem vaig kedar amb les ganes de un bon festival sense pluja i a tope i l’anyq ue ve festa dilluns aixi que reche l’any que ve encara et keda una festa, els últims monegros jejejeje

  2. m’al.egro que t’hagui agradat tant!! ja ens explicareu com va anar tot i que tel es van comportar Prodigy.
    L’any que bé tornes?? Potser em penso d’anar-hi i tot, tuturutuuuuu!!

  3. bueno ja ha quedat clar q vareu disfrutar

    Per cert aquest report passarà a l’historia com el paragraf mes gran mai creat xDD

  4. Doncs encara hem vaig deixar coses per explicar, com que al sortir al parking no trobabem el cotxe i vem estar molta estona busacnt-lo jejeje i aixó que li vaig dir al reche abans d’entrar i va dir cap problema jejejeje

  5. ostia si !! el cotxe !! jejeje. Per cert ja tinc mobil nou !! tutututruututu. Tinc que fer report monegros i mobil nou. No tinc temps de res….

Comments are closed.