Monegros 2006, avanç programció

Aqui tenim l’avanç de programació per Monegros 2006, estic tremolant d’emoció, nomes amb la tan desitjada actuació de Prodigy, depres d’aixo si que em puc morir. Increible. Gràcies sr. Arnau !!!!!

The Prodigy
Method Man & Redman
Carl Cox
Danny Tenaglia (8h. set)
Nitzer Ebb
Dave Clarke
Luke Slater –live band
Collabs sessions feat. Chris Liebing & Speedy J
Rush & Bold –live
Umek
Underground Resistance: Galaxy 2 Galaxy + Los Hermanos (live & DJs)
Misstress Barbara
Black Strobe –live band
Ben Sims –decks’n’efx
Technasia –live
Hip Hop Xpecial: SFDK + La Excepción + Morodo + Tote King + Acción Sánchez
Smith & Selway –live
Alexander Kowalski –live
James Ruskin
Pet Duo
Chus & Ceballos
Terence Fixmer –live
Ralph Lawson & 20:20 Vision Soundsystem –live
B12 –live
KOMPAKT: Kaito –live + Matías Aguayo & Roccness –live + Gui Boratto –live
+ Navid Tahernia –dj set
Vladislav Delay –live
Michel de Hey
Joris Voorn –live
Luomo –live
Robert Lamart
Carlos Palacio

17 Replies to “Monegros 2006, avanç programció”

  1. danny tenaglia increible, quina data es els monegros que crec que akest any hem tiro la manta al coll i per tal de veure danny tenaglia que fa anys que el vull veure en directe

  2. Que fa prodigy a un festival com aquest ?

    LA gent als monegros va a posarse cega quan abans millor per poder treures la samarreta , fer uns silvidos , unes palmes i sentir techno zapatilleru a punta pala xDD

    Prodigy hauria d’estar al sonar dia o a primera hora de la nit quan encara queda algu per escoltar la musica una mica amb condicions

  3. bpm q radical ets d vegades em sorprens! jo no hi nire pas però he de reconeixer q el cartell programat és molt atractiu

  4. El cartell, encara q digui el que digui bpm, es lo millor que em vist junts. I no oblidis bpm, que es un festival i festival deriva de festa, i la gent interpreta a la seva manera que es passar-ho. El que passa que es molt facil criticar-ho tot, quant ja no tens ganes de sortir. A tot li trobes pegues. Disfruta de la vida !! Alliberat !! jeje.
    I referent al Sonar, no entenc xq critiques un festival i el SOnar en canvi no. Quant desde que van començar nomes porten als jeff mill, garniers , vaya rollo, no?? sonar de dia?? la meitat de la gent que esta alla es per dir que guai que soc, es infumable moltes de les coses que fan. No t’entenc.
    Prodigy nomes als Monegros !! 😉

  5. Ah i crec que et quedaries sorpres de la de gent que va als monegros o sonar i sap apreciar la musica, i alhora es posa cega com tu dius. Una cosa no te res a veure amb l’altre. Tambe hi ha gent que hi va i no pren res de res.
    Davit t’enrecordes felix dahousecat quin musicon va posar?? i chus i ceballos?? i… Jo si que m’enrecordo i tinc gallina de piel nomes de recordar-ho….

    Bon cap de setmana!!

  6. iam si ara m’explicu millor :

    El sonar nit i els monegros son força similars entre ells. es a dir dos macro festivals on desmadrar-te com et dongui la gana amb ja sigui com a bon bakala en ple subidon o com a ultra nerd clubber movent disimuladament el dit petit del peu xDD

    Pero un cop veus que tot es lo de sempre, mateixos dj’s , mateixa musica l’unica motivació que jo trobo en aquests macro festivals es l’actuacio del grup principal ( per exemple uns chemicals , prodigis underworld…)

    Es mes estic segur reche q si vas als monegros aquest any principalment sera per prodigy, o pq anem un bon grup de gent. i no pas per la resta de dj’s on has de reconeixer que ja els tens una mica sobadillus

    Resumint si vaig al sonar cada any es per :

    1- Esta mes aprop
    2- Fins ara sempre han portats millors grups (no em refereixo a djs) .

    per tant a no ser que aquest any hi hagi alguna sorpresa a nivell de cartell (digueli covenant o technoir xDD) al sonar nit jo no hi anire.

    Al sonar de dia si algu m’hi acompanya segur q si q hi vaig.

  7. Ara toca el comentari del veterà del grup.
    Primer de tot, dir que bpm compts criticar els monegros i no pas el sonar.
    Jo no e estat als monegros (espero que aquest any si) però si que e estat al sonar i puc dir que el sonar no val per res.
    Que li trobes a un poliesportiu on punxen musica, el so es deficient, et foten una clavada que flipes per escoltra cada any el mateix, algun bon dj a primera hora i ja està. El sonar a arribat a un punt que es una festa major pels guiris i ja no pot evolucionar més :-((

  8. En uqant als monegros, cada any va a més, i realment acull un festival de musica electronica, on la gent va a escoltar musica , xq no hi res més al desert.
    I cada any aconsegueixen nous genis de la música al cartell, com es akets any el Danny Tenaglia, si si, danny tenaglia, la persona que te el record de punxar hores seguides.
    Un dj k fa anys que el vull veure a Ibiza, però només punxa en escasses ocasions com els dj awards.
    Força Monegros Fora sonar.
    Dj jorDI akest any fare les mil i una per anar amb tu als monegros

  9. no fa falta fer les mil i unes, el dia 17 de juliol t’agafas festa. Dissabte 15 pujem al desert, ens quedem a dormir i ja baixarem….
    Aquest mes entrades a 50 euros. Jo aixo nomes ho pagaria per veure prodigy, un regal !!
    La proxima al piano blau, que aquest si que innoven cada cap de setmana amb la musica i ho tenim al costat de casa !!
    Jo si puc sonar dia+nit, pero segur monegros encara que tingui que anar sol…(espero que no, 😉 )

  10. anda queee!!! amos a veer, amoooooos aveeeeeeer!!!
    Primer de tot el meu comentari no es resposta a cap post d’aquest missatge, només el meu punt de vista.
    No és poden fer comparacions entre Sònar i Monegros, crec que aixó ho tenim bastant clar tots.
    Són dos mons totalment diferents, Sònar sempre ha buscat les noves tendències musicals i les tecnologies més estrafolaries posibles i Monegros la festa en estat pur.
    Potser que amb el pas dels anys el Sònar s’hagui transformat en un festival massa purista i cosmopolita però al igual que passa amb Monegros els calers que treuen d’entrades, merchandising, publicitat…..fà que es perdi l’esperit amb el que es va crear el festival.
    A mi m’agrada moltissim Sònar dia, veus noves musiques, les noves maquines per la creiació musical, demos de les millors marques, mercat de vinils i cds……..i l’ambient de bcn (les noies clubbing, para entendernos:p).
    També m’agrada Monegros i tota la festa que es pot trobar un, la gent superoberta i simpàtica , una burrada de djs, sets d’infart (el memorable Felix)…..
    Jo puc opinar perqué he estat ja ens els dos, i no una ni dues vegades. Drogues hi han en tots dos festivals i el fet de que Monegros sigui una "megarave" no implica ni s’obliga a ningú a fotres de coca fins adalt i anar més girat que pocholo. Vaig marxar de M2 després de veure tres cocacoles i una birra i m’ho vaig passar molt bé.
    Per acabar ja el temita, ja que m’estaria hores, dir que jo prefereixo Sònar, ja sigui dia o nit. El fet de no tenir que agafar el cotxe, mai l’he tingut que agafar, és l’únic que em fa decantar la balança, també crec que el Sònar ofereix més oportunitats a la gent menys coneguda tot i que, com Monegros, van tirant dels "grans" per anar fent caixa.

    mutek

  11. ufff, anem a veure!! Tan sonar com Monegros tiren del grans dj per cridar l’atenció del public, (i si no mireu el cartell). Tant a Sonar com a Monegros, portan a gent nova, (torneu a mirar el cartell). Tant Sonar com Monegros, esta creat per la mateixa gent(Advance music). L’unica diferencia es el sonar de dia (a Monegros es el camping de Fraga, XD),el sonar esta a 30 min. de Granollers i que te mes repercussió mundial.
    Pero ningú valora l’esforç de crear un macro festival rave al mitg del desert, on no hi ha res !!! El sonar fa servir arquitectura ja creada a la ciutat de Barcelona.
    Cada any el mateix rollo i despres 50.000 persones agafen el cotxe per anar al desert, no ho entenc?? que algú m’ho expliqui?? 50.000 persones de tot espanya i europa, estan equivocades??

  12. 50.000 persones no estàn equivocades com tota la resta de la gent que va al Sònar.
    Prefereixes el Macba a la sorra del desert? Cada festival te els seus pros i les seves contres.
    Jo estic a favor dels dos, però si em decanto ho faig pel Sònar.
    Segueixo pensant que a bcn aposten més per la gent menys coneguda i que fà coses totalment diferent a la resta. Amb aixó no vull dir que siguin millors ni pitjors, però la gent nova que pugui vindre als Monegros no deixaràn de ser djs fent sets en directe, podràn innovar tot el que vulguin, però no deixaràn de ser
    sessions.
    No vull crear polémica o sigui que si voleu podriem parlar del Renacimiento ilustrado en la segunda mitad del siglo XIX que crec que aqui estarem tots d’acord:p
    mutek

  13. Luke Slater –live band
    Rush & Bold –live
    Underground Resistance: Galaxy 2 Galaxy + Los Hermanos (live & DJs
    Black Strobe –live band
    Technasia –live
    Smith & Selway –live
    Alexander Kowalski –live
    Terence Fixmer –live
    Ralph Lawson & 20:20 Vision Soundsystem –live
    B12 –live
    KOMPAKT: Kaito –live + Matías Aguayo & Roccness –live + Gui Boratto –live
    Vladislav Delay –live
    Joris Voorn –live
    Luomo –live

    Mes de la meitat son live’s, concert the Prodigy i concerts de Hip Hop, i la resta son sessions que no deixaran indiferent a ningú, tenim al danny tenaglia que estara 8 hores punxant !! aixo al sonar no es pot fer, xq sencillament no hi ha temps material per fer-ho.

    Ja no parlo mes !! ala !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.