M2: la rave

Intentare  descriure el que varem viure al desert dels Monegros, tot i que em costara una mica perque a pocs llocs del mon es montan festivals com aquest o potser si, pero no estan a 200kms.
Dissabte 29 d’octubre 15:30h. Em pasa a recollir el noi del 124 tunning i marxem a buscar al pescador. I tot seguit en fiquem a la jungla de Mollet a buscar al Mutek + amiga.
16:00h. Aconseguim sortir d’aquesta aldea dels voltants de Granollers i agafem l’autopista direcció Lleida. Amb molts nervis, sobretot per part meva. XD
18:15h. Entrada M2, control de la guardia civil a tots els cotxes que volien accedir al festival, amb gossos inclus. Despres de superar la primera prova arrivem al parking. Segona prova, anar a buscar entrades a taquilla i despres fer una copa al parking per anar escalfant motors, mirant ambient i personatges que van arribant de totes les ciutats d’Espanya, França i algún japo inclus.
19:30h. Decidim entrar, els nervis ja els tenim a tope tots…..

19:45h. Accedim al Hall del festival, una mega carpa allargada que dona acces a tots els punts dels festival, wc, terrasses, carpes, etc. Canviem euros per Monegrinos, la moneda oficial del M2. Entrem a  la carpa Lucky Strike, musica per anar escalfant i ens deixa entre veure quin tipus de musica es punxara. Un lloc per experimentar. Carpa San Miguel, la mes gran. Amb restaurant, taules, moltes barres per consumir. Esta punxant un noi que substitueix a la Miss kittin que no va poder assistir per problemes de salut. Molta canya !!  La gent esta entregada.
20:00h.Carpa Bacardi, Robert Lamart esta als plats i no esta per osties. Anava molt envalat el noi i encara ens faltaven 14h per tancar. En 15 min. es va posar Angel Molina i tambe va arrancar amb força la gent no podia amagar els somriure i cap de nosaltres tampoc.
20:30h. Decidim anar a sopar, perque la musica ja no ens deixava parar de ballar i amb l’estomag buit no es recomenable iniciar una aventura que ens portaria fins la sortida del sol..
21:30h. Amb l’estomag mitg ple i a la carpa San Miguel, començem a veure el concert de Ladytron, impressionant com al sonar del 2003. Un grup que no esta on tindria que estar. Temps al temps. Pop electronic de altos vuelos.
22:30h. Anem a donar una volta per tot el recinte i ens trobem a la carpa Lucky a Black Strobber, mai els havia escoltat per em van encantar, la seva musica dels anys 80 em recordavan molt als Front 242.
23:15h. Tornem a la carpa San Miguel, Luke Slater, que dir d’aquest bon home. Ens va tindre alla ballant sense parar, amb un techno que no et deixava ni un moment per anar al lavabo…Impressionant !
00:30h. Acaba Luke Slater, i deixa pas a Front 242, van començar el seu recital com sempre, a la seva linea, un 10 per la gent que porta mes de dues decades fent vibrar a la gent amb la seva musica. Pocs musics ho poden dir i menys de musica electronica. (aceptamos depeche mode com musics, davit ).
1:00h. Despres de veure lo be que sho passava el sr. Mutek, marxem a donar una volta per tot el festival i ens quedem a la carpa Bacardi Tent, amb Slam i Hardfloor fins les 3:30h.
3:30h. Misstres Barbara in session a  la carpa San Miguel. Mai havia tingut la sort d’escoltar aquesta reina del Techno amb majuscules, i sincerament ens va agradar molt. No es va deixar ni un minut per agafar aire. Una sessió a dalt de tot en un moment que totes les carpes estavan plenes i la gent començava a estar molt euforica.
4:30h. Hora de sortir al parking agafar aire pur i refrescar-nos amb el sr. Red Bull i Ballantines al cotxe…
5:30h. Tornemi !! Chiriss Liebbing & Speedy J. Nomes us dire que varem marxar cap a les 7:00h a intentar descansar a la carpa Bacardi Tent, semblava que estiguessin plovent BPMs del sostre i veies dos dj que no paravan d’animar la gent desde l’escenari. Increible aquest parell de DJ.
7:00h. Bacardi Tent, un nom poc conegut per mi, James Lakebusch. Ens va deleitar amb mes sons Techno amb un tecnica que em va agradar molt, els canvis una mica previsibles despres de portar una hora de sessió, pero no es deixava marxar… per alguna cosa seria. Musica molt “xula”.
8:45h. Decidim possar fi al M2. Ens dirigim al Parking sota l’atenta mirada de molts Guardies Civils que intenten trobar explicació aquest fenomen. El parking semblava el mercat del diumenge, gent per tot arreu, venedors de begudes, gent ballant amb la musica del seu cotxe.
9:15 Despres de fer una mica de pajareo i agafar energies amb un suc de presec. Decidim tornar a cap a casa.
11:30h. Arribem a Granollers. Dutxa i a dormir. Fins el proxim Monegros, o no? Ja es veura. Jo de moment he fet despedida… 😉

dj Reche

P.D. Agrair a la gent que va pujar al M2 amb mi, sense ells no hagues estat el mateix. Gràcies Mutek, pescador, el noi del 124 i la Olga. I a la noia dels tickets Lucky Strike, jeje.

5 Replies to “M2: la rave”

  1. Eh, si senyor un article molt currat!
    I de black strobbe quin es el seu tema classic mes conegut? segur q he sentit algu seu moltes vegades pero no se pas qui son…

  2. Mol bon report però hem recorda un de publicat fa poc sobre closing eivissa ( no val plagira reports resultat al ranking reche – 10 punts per plagi).
    Bon report i bon festival, només dir que un cop d'aquest anire amb vosaltres però si jo hi vaig el senyor mutek no vindrà jejeje.
    Dj reche pensa que tb pots foter-te akets festivals a Barcelona i no haber de fer tants kilometres, xq jo o vaig fer aquest divendres i tu et vas rajar (tu t'ho vas perdre) i la pròxima el dis 18 de Novembre oeoeoeoeoeoeoeo

  3. A barcelona no hi ha res comparable a Monegros… pero si que es veritat que es pot sortir per BCN, hi han bones propostes…

  4. El que has de fer, es no dir tant, un any vindre xq jo ja he fet la retirada i tindrien que anar molt be les coses xq el 8 de julio i vagi. Es mes, nomes hi ha una posibilitat de q hi vagi: es que vinguis tu als Monegros Desert Festival 12. Aixi que ja ho saps, per culpa teva poster no hi anire a l'edició 12, fins i tot el numero es xulo… ens veiem!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.