CLOSING EIVISSA 2005

Hola a tots, tal i com vaig prometre aki va el report dels tancaments d’eivissa d’aquest any 2005.
Tot s’iniciia amb una bona matinada per agafar vueling a les 6.00 h del mati, l’avió era ple de gent amb ganes de gresca; un vol perfecte.S’arriba a eivissa a les 7.00 + o – agafem cotxe llogat i cap al apartament i a esmorzar, deixem les cosses i cap la platja.
Destí les salines, concretament Sa Trinxa, al arribar un bon ambient, molta silicona i molt bon dia.El dia passa ràpid acompanyat de la música del dj resident de sa trinxa, a partir de les 17.00 h el ambient es começa a accelarar, gent ballant i comença la festa.
Per allà les 19.00 h marxem de sa trinxa i parada obligada a Bora Bora, increible, genial ens hi estem una estona i fins que marxem al apartement una bona ducha i a sopar.
Comença la ruta destroy.
Divendres nit, unes copes al port i cap al Pacha, perimer pal 45 euros sense consumició i es pereu reduït, a la porta 60 euros.Entrem i comença la festa, amb una excel·olent sessió by Francesco Farfa, genial, acaba la seva sessió i entren 2 dj més patètics, decidim anar al carrer a mirar l’ambient, nova decepció no espot sortir increible, tornem a entrar marxem a la terrassa a passar la resta de nit, tornem a la pista el mateix patètica sessió.
Tanca Pacha, a les 7.30h marxem contents però no per la sessió de pacha sinó xq anem a Space a Matinee.Arriben a Space, 15 euros sense consumició, un preu raonable, entrem i decidim fer un cafe en llet a l’entrada mirant la gent que entra, increible hi ha de tot. Acabem el cafe amb llet i cap a la discoteca, molt bona sessió by Ior-dee no ens donem compte que ja son les 10.30 h, a arribat el moment anem a la terrassa i gaudim d’una sessió by Jose-Luis la qual podem resumir dient SENSACIONAL, INCREIBLE VAJA FESTA BY MATINEE GROUP, ven entrada la tarde varem marxar a descansar.
El diumenge ens despertem, esmorzem, una volteta pel port de eivissa, dinar una mica de sobretaula i cap a Space Closing.
A les 18.00 h comencem a fer cua a les 19.15 entrem, preu 55 euros amb una consumició, Space com sempre a tope, comencem al dj mag area, bona sessió, acte seguit marxem a la discoteca hi estem 30 ‘ i decidim anar a l’esencia de Space la terrasa, molt be, bones sessions, Erick Pritz, Jhonatan Ulysses veiem famosillos  com angel de gran hermano, nicko de gran hermano, i arriba el plat fort Erick Morillo de 1.00 matí a les 8.30h, la terrassa es comença a omplir, fins el punt que es insoportable tant per la calor com per la gent, passen 10 ‘ ja no ens podem ni moure, decisió tornar a dj mag area a veuree Francesco Farfa, per arribar a Dj Mag Area tota una odissea, no es pot avançar, quedes clavat horrible, per fi arribem a Dj Mag Area son les 1.30h s’hi està perfecte, al aire lliure però de cop i volta a les 2.00 h s’acaba la música ??????? Serà canvi de dj, doncs NO tancat, resultat tota la gent de mag area cap a dintre la terrassa increible rerafons FER CALERS JA NO HI HA CULTURA DE CLUB, acabem de passar la nit com podem de racó en racó parlant al·lucinant amb la gent etc… les hores passen i decidim tornar a la terrassa amb Erick Morillo , aconseguim entrar però tal i com entrem ens possem a un racó la sessió increible, però a tope de gent, calor i mal so.
7.00 h marxem a l’apartamen repostem i cap al DC 10 i el seu CIRCOLOCO 30 Euros sense consumició, entrem primer només està obert la discoteca no s’està malament a les 12.00 obren la terrassa i migracció cap allà, increible molt bones totes les sessions amb musica techno by tania vulcano, villalobos, Cirillo etc… passen les hores fem una sortideta al carrer amb la pulsera que ens han donat a l’entrada, arribem al parquin quin ambient quin bon rollo, això Ã©s l’essencia d’eivissa (CIRCOLOCO) tornem cap a dintre seguim gaudint de les sessions genial un 10, el cos comença a dir prou a les 20.00h decidim retira-nos però no sense abans quedar-nos al parquing una hora veien el circoloco molt fort gent disfressada de tot tipus, gent amb burka, amb cap de gall, i el més fort un noi amb un albornoç i unes marques això és el CIRCOLOCO un 10, a les 21.00 h cap a l’apartament i hivernem 2 dies.
Per últim sopar al KM 5 i una copa moplt bon local.
Resumint, l’any que ve al Closing Space no m’hi veuran, està feta per fer Euros i o n si que repetiré serà a Matinee un 10 i al DC 10 que considero els Ãºnics que segueiexen mantenint la filosofia de club i festa i no pas com han fet a Space Closing que el objectiu a sigut recudar més euros que l’any passat Space una decepció.
Per últim SEE YOU NEXT YEAR ’06

4 Replies to “CLOSING EIVISSA 2005”

  1. Vaya festival !! XD. Llastima que Eivissa cada vegada mes esta enfocat per els anglesos i hi han poques festes per la gent d'aki, que realment son els que han potenciat aquesta magnifica illa. Ara nomes ens queda descobrir Mykonos que diuen que te la essencia de tot allo que era Eivissa.
    Realment jo d la illa em quedo amb les festes cocoon els dilluns, dissabte al mati Matinee i dilluns DC10. Segurament si anessim alguna rave que foten alguna cala perduda flipariem, pero bueno jo em quedo amb l'Space de fa 4 anys quant vaig anar per primera vegada. Encara que com a discoteca no he vist cap millor, bueno si, Florida 135 que sempre sera la Catedral de la musica electronica.

  2. Deunido per l'edad q tens jeje aixo ja es despedida o no?

    lo del space tal i com ho comentes tenia q ser insuportable… llegint aixo s'et treuen les ganes.

    Lo del DC10 segurament ha de ser la bomba ara q segur que deu haverhi cada individuo q deu fer por i tot 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.