Decepció al The Loft

Aquest divendres ens varem acostar a la sala The Loft que esta dintre del Razzmatazz de Poble Nou, a veure punxar al Dj Sideral, que ens va fer vibrar amb la musica de les seve maletes. Tot un exemple de com es pot triomfar encara que siguis català, i no cal ser una estrella mediàtica de les grans discoteques del nostre pais. La decepció va vindre quant a les 4:55h van encendre les llums i ens feia pensar el pitjor que podia pasar en aquells moments tant magics que estavam vivint alla dintre… Donc si, a les 5:05h, ja amb les llums enceses van deixar de sortir notes per els altaveus de la sala !! Incomprensible !! Si no tinc entes malament tenen permis les discoteques de barcelona a tancar a les 5:30h, pero no conec ni una discoteca que compleixi aquest horari. I es normal, la gent surt tard de sopar, va fer una copa i es planta a les 3:30h a la sala. Nomes tens 1:30h per disfrutar !! Obliguen a molta gent agafar el cotxe amb un estat no gaire apte i fer uns quants kilometres en busca d’un after on puguin acabar de cremar per poder anar a dormir. I despres veiem a les noticies que hi han accidents de transit, baralles, etc. deu ser per la falta de llibertat que hi ha actualment a Catalunya, amb uns horaris molt estrictes i que no s’adaptan als habits de la gent d’aquest pais. Una proposta: Razzmatazz heu de col.laborar amb fem uns horaris mes amplis, perque si no  us trobareu que deixara d’anar la gent, o el que es pitjor, un dia tindreu alguna desgracia a la sortida de la vostre sala, amb tanta gent “animada” i algun “flipat” amb el cotxe. Per cert Moltes Felicitats BPM i esperem que t’ho hagis pasat molt be !!

8 Replies to “Decepció al The Loft”

  1. Hola!

    Totalment d'acord amb lo del tema horaris, tothom es va quedar parat quan a les 4 i picu van comencar a tancar algunes sales i tallaven els accesos per entrar sense previ avis. quina rabia tu!
    Tot i aixi i veient l'estat de la gent, la sortida encara podia haver estat mes caotica del que va ser i alla es podia haver liat una de bona.

    De totes formes la nit va ser genial!

  2. Si senyor a ctalunya no hi ha llibertat per ballar fins que t dongui la gana, només hi ha promotors nocturns que l'unic que busquen es fer diners a costa de la gent jove.
    Un proposta si tanquen tant aviat xq no obren més d'hora per exemple de 22.00 h a 5.00 h seria un bon horari.
    Fora Razz visca souvenir i space
    Arian felicitats i ja ets del gurp dels treinta

  3. al foro de la web del razz, la gent esta com jo, es veu que fa temps que porten aquest rollo de tancar tant d'hora i de no deixar anar pasant de sala en sala. Quant a tu et venen, que amb una entrada pots tindre acces a les 5 sales. Pero ara una hora abans de tancar ja no et deixen canviar de sala. Felicitats Razz, li has donat la raó al Spaceface… XD

  4. [4] Això en el mon jurídic es diu estafa (vendre comercialment una cosa i despres no complir-ho) jo aniria a la OCu (organización de consumidores y usuarios) i possaria un queixa en ferm, però heu de tenir les entrades guarades jejeje a per ells dj reche.
    Matinee al poder

  5. jejeje. per sort hi han altres clubs a barcelona q encara es pot anar i ara que surto menys tampoc m'afecta tant. La proxima Monegros dos Festival !!! No apte per matineeros, jeje.

  6. [6] Tens raó jo la pròxima son:
    TANCAMENT PACHA
    TANCAMENT MATINEE SPACE IBIZA
    TANCAMENT SPACE IBIZA
    TANCAMENT DC 10 IBIZA
    No apte per novatos i monegreros jejeje

  7. Perdo si no t'importa: Monegrí, gràcies. I lo de novato que t'haig de dir… jeje. Encara ens trobarem el dilluns al Dc-10 quant torni de Londres… Per cert, Pacha es la unica discoteca d'Eivissa que no tanca en tot l'any, suposo que volies dir ultima festa de l'estiu. by djReche

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.