Dia 1: primeres impressions

dia 12-08-05, 3:00 am:

No puc dormir, crec que el jet lag comenca a fer efecte. Aqui tenim 7 hores mes que a Catalunya. Escriure unes linies a veure si em tornaa venir la son. Us escric dsd la pocket, ens esta anant de conya fins i tot hem trobat un programa per trucar per telefon.

Estem allotjats a un youth hostel que es molt recomanable, tens de tot i esta super net, a mes esta al costat de l’estacio de Kyoto. Els wc son d’aquells que et renten el culet i tenen calefaccio xD res a veure amb els wc publics de la estacio de tren que vaig trobar-me ahir, son els que tenen aki estan a terra i vaig ser incapac d’utilitzar-los, els vaig trobar una mica brutots x sort dins el tren n’hi havia de western style. Al hostel hi ha 3 catalans mes, es ben cert allo q diuen q estem x tot arreu.

No porto ni un dia a Japo i ja us podria dir milions de coses. La gent es increiblement educada i no paren de fer reberencies. Em sento totalment guiri, aixo es un altre mon. Tot, cada cosa, la manera de viure, etc es tant diferent. Suposo que encara tinc el shock cultural del primer moment.

Ahir a les 6 de la tarda ja es va fer fosc i a les 8 els carrers estaven gairebe buits, al menys aqui a la zona on estem. Aqui van molt dora. Vem anar a sopar a un restaurant d’aquets que a cada taula hi ha una planxa, no parlaven res d’angles pero tenien una carta x guiris, tot i que en aquesta carta no sortien tots els plats, pel que vaig veure que menjaven els demes. Per 13 euros x cap al canvi vem menjar un mega plat de yakisoba, q son uns fideus a la planxa, i 2 menes de truita q no recordo com es deien, x beure 1 gerra de mig cada un. Al arribar ens van portar aigua i una tovallola mullada. Vem rebentar, estava tot bonissim. Lo del menjar crec q no sera cap problema a mes estem veient q es pot menjar be, abundant i barato.

El que si em preocupa es la calor que fa, horrible.

Be, s hora de dormir una mica. zzz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.