Una nit al Fabric London

Com era d’esperar tot i que per moments semblava que no ho trobavem, varem visitar en plan rollu turista aquest club de londres, que sembla ser el número 1 de la ciutat.

Varem arribar molt aviat (sobre les 23:00) ja que teniem entés que alla tot comencava abans, pero al entrar i veure el cartell (l’ultim dj comencava a les 5 AM ) vem veure q realment la nit a londres no es tant curta com la gent diu 😛

Total que despres de pagar 15 lliures (uns 22 euros per cap!!) sense consumicio ens varem submergir baixant 2 o 3 pisos cap a l’interior….

I en efecte erem dels primers en arribar … entrant vam sentir un
espanyol exaltat trucant a un colega en plan “neeen q estoy en fabric”
xD

pero abans de la 1 allo ja estava ben ple! de fet massa ple la pista de ball estava impossible!
Normal pq aquella nit hi havia un cartell q deunido!

El local , força minimalista a nivell de decoració tenia 3 sales.


sala 1:

Dedicada el Techno , potser un pel més atrevit que el que estem acostumat a sentir i gens comercial on el resident villalobos, i luke slater entre altres van posar  tot un seguit de temes contundents

Sala 3:
dedicada al house o microhouse o gairebé techno o com li vogueu dir xD

I la mes innovadora i que mes em va agradar a mi!

SALA2 :
Dedicada al electro, drum n bass , jungle etc etc.
Una sala que es va omplir de gom a gom de seguida i que explorava la musica fins a limits insospitats amb ritmes totalment innovadors, deixant de banda els 4×4 de tota la vida que feia embogir a tota la gent que saltava mig poseida

Era curios la gent del club ( on l’edat que predominava era de 25 cap amunt) semblava totalment adaptada a aquest estil que aquí ara per ara el veig impossible de fer funcionar ja que tenim una obsesió exagerada pel house

Em va encantar el que vaig sentir-hi , em vaig quedar amb les ganes de sentir en vogel , però a les 3 o abans ja estavem cansats i no podiem més i varem decidir de marxar.

4 Replies to “Una nit al Fabric London”

  1. veig que a mi m'agradaria anar a visitar akesta sala, la imagino rollo razz x a un lloc molt underground, autentic. jo quant vaig veure que em vau trucar vaig pensar no l'agafo xq em faran les dents llargues, ke kabrons. juntament amb el fabric i varies de Miami, son els clubs que em queden pendent.

  2. Com pot ser BPM que un cop que vas a Fabrik London, a les 3 del mati estiguis cansat ????? Això és una aberració a nivell cultura de club.
    Lo millor hagues sigut aguantar fins el final, com fem el meu compi dj reche i jo, aixi haguessis gaudit del ambient underground de London, i per més inrri al tancar s'ha d'anar d'after.
    Be i a partr del Fabrik veu visitar algun club més????
    Si dj reche i jo haguessim anat, hauriem triumfat sempre acompanyats del motxiller dj david ( el meu company de chill out del space, el qual no para de parlar quan sortim de festa).
    toma ya

  3. En la meva defensa puc dir que vam anar a aquest lloc únicament com a turistes tal i com si es tractés d'un museu . Jo em vaig quedar amb ganes de mes .

    NO varem anar a cap lloc més a part de visitar varis pubs tipics on hi havia molt ambient, musica alternativa etc etc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.