Ja estic aquiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

Huola a tots de nou. Ja torno a tenir internez, ordinador i cada vegada menys pasta al banc!

A veure quant em posso i puc fer un article que estigui decent, no com les mariconades de miss albert-house i de la seva influència maligna sobre els gustos musicals del  sr. Reche! Jo i els meus vinils et salvaran del costat fosc dels mariquitas, el house!

Un saludu a tots i fins aviat!

8 Replies to “Ja estic aquiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!”

  1. k bo !! jeje ets la ostia davit, xq estic casat que si no… XD dijous ens em de veure i acabem de polir tema eivissa. Aquesta setmana ens em de decidir i reserva.

  2. Tant tecno que sou i aneu al space a les sessions de matinee saturday morning.
    Davit ets un vengut xq balles house i no o reconeixes.
    Segon si no tens calers es xq tels gastes en una bicicleta

  3. ahi, ahi, vosaltres dos en la linea…. no us torneu a varallar que despres al dj li han d posar punts a la cara..XD

  4. Ejem ejeeem!
    Primero: com pot dir houseman que el cartell del Sònar no és bó? Tu et trobes be, xaval? Pero tu tienes estudios piltrafilla! Has vist el cartell que et va passar el Reche? No et diuen res ni Ralph Lawson, ni Laurient Garnier, ni Jeff Mills, ni els Chemical……? Xaval tu estas fatal, vete con tus matineritos in the naby, hoooome!
    Segundo: A mi m'agrada tot o quasi tot el tipos de musica ballable, inclós el house, o sigui que no s'em cauen les pelotilles per anar a Ibiza, al Souvenir…..Crec que el sr. Albert i la seva edat no l'hi possibilitan obrir la ment i escoltar, ballar i veure coses noves, musica nova…..
    Tercero: Yo con mi bici hago lo que me sale de los coj….Hemos empezado una relación y como en toda relación, el principio siempre cuesta. La veritat és que no vaig caure amb la bici, em vaig voler operar el nas, perque el vull una miqueta més gran, però el metge no se que em va fer i em va tallar la cella, la seguridad social no funciona!
    Cuarto: demà parlem cara a cara y lo vamos a dejar todo muy clarito!

  5. Davit que estas dient.
    Primer jo hem considero un housero i amb molta honra, o reconec m'agrada el rollo matinee i les festes que monten.
    Segona quan tu encara jugabes a caniques amb els teus amics jo ja ballava al son de musica tecno a llocs que tu mai has estat com per exemple vertigo, oh dios mio, ocho, megatron , nau b-3, pont aeri etc… si vols t'explico on estaben jejejej
    Tercer tu que et consideres un tecnoadicte com pots entendre que hagis estat a Ibiza i no hagis estat al DC-10 que és lo més tecno de Ibiza, i et recordo que jo vaig ballar al son de 4 mans i 4 plats by richie hawtin i ricardo villalobos, et sonen…..
    Cuart no pensis que me rajat i no anat al 92 x por, el que passa es que avui surto i estava reservant forces per avui jejej
    PD: Dj reche diga's la teva opinió no et quedis al marge com un cobard jejeje

  6. [7] k hagi pau !! tot el que dius es veritat, el que pasa que el tecno que tu has ballat ha sigut a la sala del cel, tot l'ho altre es techno-bakala, que es el que haviam ballat abans quant sortiem. Ara el techno que ens agrada a nosaltres es molt diferent.
    Tema Dc-10, vas enganxar un dia techno, pero normalment es mes tech-house. Lo mes techno d'evissa son les festes cocoon de Sven Vath.
    Resumint, que ens agrada sortire de festa i punto. I ens adaptem a tot el que sigui musica elektronica.
    K vagi be avui i vigileu !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.