una bona festa

Hola, feia molt temps que no quedamen per sortir amb uns grans amics que no dire el nom per preservar la intimitat.

Tot va començar amb un bon sopar a bcn, amb un lloc molt elitista i ple de gent famosa o famosiila depen de la idea que cada persona de famos.

El sopar ideal , la companyia un 10 i el menjar un 9, el sopar va transcorrer amb molta gresca i 2 bones ampolles de vi blanc, imagineu-vos l’alegria al sortir del restaurant.Durant el sopar i entre copa i copa vem decidir on anar a la nit, la decisió Pacha, concretament a veure SANDER KLEINENBERG.

La Festa; cal dir que al arribar a Pacha, estaba força buit, però el dj resident anava calentant l’ambient per l’entrada triumfadora de SANDER KLEINENBERG, la sessió va ser molt bona, amb temes techno i en algun moment trance, molt bona sessió i bona festa, però com tot lo bo s’acaba, hora 6.30h, uns moments de dubte unes mirades i decidit cap al SOUVENIR.

Cap allà a les 7.00 h arribada al SOUVENIR, bastant ple per ser un dissabte al matí i primera alegria punxaba un dels meus dj actuals preferits Dj IOR-DEE, la sessió amb la marca MATINEE, house ballable i molt bon ambient, una bona suada fins que el peus van dir prou, hora …….., però aki no va acabar abans d’entrar al cotxe i com que feia un dia perecte, les 4 persones que vem sortir vem decidir quedarnos al sol una estona, moment on vem coneixer un gent de igualada de puta mare, entre xerrada i xerrada el temps anava passant i al cop d’una estona tcaba la gran retirada, ens montem al cotxe i cap  casa que ja és tard.

RESUM un bon festival i mala sort  pels que no van voler venir i la pròxima el 27 de maig jejejej

2 Replies to “una bona festa”

  1. molt bo el report, jo no ho hagues expressat millor… jeeje
    la pròxima montem un sopar a casa nostre o a casa vostre. va ser genial, pero el meu cos ja no aguanta com abans. he estat una setmana de resaca, jejeje. ENs veiem

  2. [1] Be jo volia preservar el teu anonimat però com tu has dit tu eres la tercera persona i la teva dona la 4 persona jejeje
    Força souvenir i properament space ibiza saturday morning jejeje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.