El festival d’art digital OFFF arriba al CCCB

Les obres experimentals en suport audiovisual envairan aquesta setmana el CCCB; aquest centre acollirà el cinquè Festival d’Art Digital i Música Electrònica, OFFF 2005, des de dijous, 12, fins dissabte, 14. Amb el lema Coses que mai van existir, el certamen torna a la capital catalana després de celebrar la seva passada edició a València…..

Centenars d’artistes i dissenyadors digitals de tot el món intercanviaran opinions i experiències als diversos espais del festival. L’escenari principal serà la secció Roots, on més de 20 artistes i col.lectius donaran xerrades i mostraran les seves obres més innovadores.  El músic nord-americà Amit Pitaru (divendres, 13. 20.00h) i el dissenyador japonès Jou Nakamura (dissabte 14. 20:00h) seran dos dels convidats més rellevants.

Showplace exhibirà una selecció internacional de les millors obres d’art electrònic, com el compositor tipogràfic interactiu del col.lectiu valencià Inklude. Cinexin serà el punt de trobada per als amants del cine digital, mentre que els nous talents podran presentar els seus treballs audiovisuals en lasecció Openroom.

La música electrònica d’avantatguarda estarà present en l’espai Loopita, ila Sala Machina disposarà d’ordinadors amb connexió a internet. A més a més, el festival tindrà un mercat de llibres, discos i pel.licules, entre altres productes.

Montalegra, 5 Dies, 12, 13 i 14, de 12.00 a 22.00 hores. 10 euros. Internet: www.offf.ws

copyright el Periódico de Catalunya.  8 de maig del 2005

2 Replies to “El festival d’art digital OFFF arriba al CCCB”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.