SOUVENIR IS BACK

Hola com molt be parlaba el nostre amic dj reche, souvenir s’ha reinventat i com no podia ser en aquesta setmana santa ens vem traslladar in sito a veure que tal era aquest reinvent, si era una crida publicitaria o realment hi han hagut reformes.

Vem començar la nit amb un bon sopar amb el seu bon vinet, tot seguit ens vemn traslladar space barcelona on vem gaudir d’una sessió de dj brad ( força bo); l’ambient molt nen fashion tuning.

Al acabar vem recollir un flyers i cap a souvenir, l’entrada va ser amb una mica de cua, però valia la pena, només accedir a la pista vem poder apreciar canvis en la decoració, han pintat totes les parets de negre,i han traslladat la cabina del dj a l’esquerre.

Canvis de calitat, han instal·lat més aires a condicionats i ja no fa la calor que feia en altres sessions, un ambient molt bo, inclús es podia estar amb jersei a dintre i no t’ofegaves de calor.

2 canvi molt bo, un cop portabem certes hores ballant sense parar, vem decidir anar a visitar la sala chill out que hi han fet, (antigament sala KIt KAt), molt bona increible, musica chill out i sofas i llits per estirar-te tot combinat amb una barra on hi venen bocates.

La sessió molt bona, le sprimeres 3 hores amb dj jose luis (tech house, amb més techno que house) les 3 hores següents el nou fitage Joey Plastic ( house del bo, sensacional).

En resum matinee esta per sobre de la resta de promotors d’coci ja que el que busca és satisfer els seus clients amb bons locals, ja siguin nocturns o diurns, SOUVENIR IS BACK

Us aconsello que no us perdeu el NOU SOUVENIR

4 Replies to “SOUVENIR IS BACK”

  1. Ja era hora que algu montes un after amb cara i ulls, espero que matinee ho sapiga portar be, perque pot mori d'exit… com esta passant al Space barcelona, com tu molt be has dit amb nens fashion tunning de la muerte, que fa que tu pensis dues vegades abans d'anar. Segurament l'unic atractiu es la entrada que et donen per anar al Souvenir.
    Haviam quant programes la proxima sortida i espero poder vindre amb vosaltres, em moro de ganes de sortir!!

  2. toma peazo d'article! si senyor !

    ha quedat ben clar pero que el space bcn i la gran majoria de gent que hi ha son tunerillus bakalilles ballant house rollu palmes/silvido xD

    Sobre el souvenir… pues ho pintes molt xulu, ho haig de veure de nou abans de treure conclusions pero m'imagino que jo no deu tindre res a veure amb el "underground" de fa un anys i aixo vol dir q segurament el tunerus tambe s'han apropiat d'aquest lloc… o no

  3. Per cert hem vaig oblidar de dir que space barcelona no deixen sortir a la nit, si surts has de tonar a pagar per entrar (molt malament)
    jo no crec que hi torni en temps i el que s'ha de fer és anar a on vulguis i al anar cap a souvenir passar per space i recollir flyers, feta la llei feta la trampa jejeje

  4. Doncs si no deixen sortir "a pendre l'aire" ho tenen encara mes xungo que ens tornin a veure. Per aixo deia q s'estan passant aquest del matinne, en el fons tot el que importa son els cales. Per que de cultura musical al Space Barcelona hi ha poca. Tindrem que veure el Souvenir, espero que de tantes ganes d'anar que tinc, no em decepcioni….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.