1er Aniversari Insomnia

Aquest divendres es l’aniversari de la sala Insomnia, al antic Privat. Els responsables d’aquesta sala no han parat de creixer en aquest any. Ho confirman portant a Francesco Farfa, que fa poc va pasar per aquesta sala.i va tindre gran exit entre el public assistent. Ja ho sabeu clubbers, teniu una cita a Granollers, al Insomnia. Moltes Felicitats !!

9 Replies to “1er Aniversari Insomnia”

  1. Jo vaig anar a veure al Sr. Farfa quant va vindre a l'estiu al Insomnia i em va decepcionar bastant, molt. Va punxar a tres plats aixó si, peró un house palomo total! Quins temps quant punxava al Nan, alló si que era musica de veritat!
    Que deixin el house per a Ibiza, volem techno ja!
    Per cert, m'he baixat una sesió d'Adam Beyer, impresionant.

  2. [1] farfa es muy grande, tanto que puede llegar a conectar con las nubes aunque tenga que ir él solo. El tema está en conectar con él, como con todos los grandes. Pasando de 40SiempreIguales!!!

    Donde coño está el Insomnia? Ya se podían poner una web!! Alguien tiene un link por ahí?

    Gracias herman@s!!

    eazyb

  3. El insmonia esta en el antiguio privat de granollers o el mas antiguio quatro 🙂 en l'autovia de l'atmetlla pasado granollers direccion vic.

    Lo veras a mano derecha

    Un saludo!

  4. No dudo de la tecnica y de todo lo que puede hacerte sentir el Sr. Farfa, pero si que es cierto que a mi me desilusionó bastante. Ya digo que en las antiguas noches del Nan pinchaba techno por doquier.
    Sobre gustos no hay nada escrito y sobre música, menos aún

    by DAVIT

  5. Sou tots uns critics de la cultura, penseu que cada dj punxa en funció de l'ambient de la sala en la nit de sessió, si la gent vol house punxa house encara que no+ hi hagi 1 tio a la sala que vol techno (eh davit)
    Força farfa i visca el house, i akest grans experts de la festa penseu que a eivissa també es punxa techno com per exemple a amnesia (cocoon parties, cream etc… i el dilluns a dc 10 ) sembla mentira que hague estat e eivissa i no us hagueu adonat d'això vosaltres que en sabeu tant de musica jejejejej
    a10
    PD: houseman

  6. És cert que em vaig endur per l'instint i vaig pensar, mira com be el Farfa punxarà techno, peró el meu error va ser anar al Insomnia sense saber quin tipus de musica es punxava, simplement vaig asociar el nom del artista a la musica que ja havia escoltat abans.
    El house para el verano, los palillos para las olivas y ante todo; listen the techno, ride to the snow.
    davit= inho the blend

  7. Jo no estaria tant segur d'aquesta afirmació, perque mira que va pasar el dia d'Alex Neri al Space Barcelona. En principi punxa house i tech-house, pero segons Spaceface va punxar techno… Llavors ens prenen el pel els djs?? Jo crec que van provant estils, formes de punxar, reaccions de la gent.
    Els podriem catalogar d'artistes o creadors als djs?? Jo crec que si. Encara m'enrecordo del dia de Acquaviva al Florida 135, punxan flamenco. A mi no em entusiasmar, pero si no prova a fer coses noves, despres els hi passa con a Jeff Mills, que la gent ho critica. Aixi es la vida… tuturutututurutu !!
    Haviam si sortim, que estic com l'Eto, saltant com un mico.

  8. ola a ver la insomnia donde coñoñ se mete los findes todo el mundo las manos arriba xk es la mejos falta mucha caña arribaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bessos

  9. ola como estais aver las manos arriba la insonmia es la caña donde coño se mete x k yo cada vez me vuelvo mas loca arribaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    bessos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.