DECEPCIO ALEX NERI A SPACE

Hola a tots, gracies al report de dj reche sobre alex neri a space el divendres 29 de gener de 2005 vem dedicir anar a veure alex neri.

La nit va començar amb un sopar a eterna, que va estar be, perquè hi havia actuacions de drags queens, però estaba massa massificat, resumint , es un lloc per fer comiats de solters/es o sopar d’empreses.

Despres de l’espectacle vem anar a space, la nit començava be, a la cua uns nois ens van donar descomptes (bon inici de festa).

El space com sempre, tot i que la mitja d’edat era molt jove, de 18 a 20 anys, però això no té importància.

Les 2.00 h comença sessió Alex neri, els inicis van ser de techno, i a mesura que passava la nit el techno anaba pujant de to i cada cop era més contundent, la veritat es que ens esperavem una sessió house estil matinee i va ser tot lo contrari, techno , techno i més techno, la cosa cada cop desvariaba més i era més inballable, la solució sortir a fora a pendre l’aire.

Al tronar a dintre més de lo mateix techno techno i techno amb apunts a moments de hardtechno.

A les 6.00 h acaba la sessió, resum no entenc com un grup com matinee pot contractar un tio tant techno.

Al sortir el dubte Merci o Souvenir??

La solució a la porta, flyers per entrar gratis a souvenir fins les 7.30 h, la decissió estaba pressa.

Agafem el cotxe i cap a Souvenir, entrem i a les 7.00 h comença la sessió by dj ior-dee, resumint la sessió en poques paraules impressionant, house by matinee el que buscabem a space i vem trobar a Souvenir.

A les 12.00 tanquem Souvenir, una estoneta a fora prenent el sol i cap a casa que ja es tard :-))

Resum de la nit Alex Neri ( un 3) i Dj IOr-dee ( un 10)

Visca Souvenir

3 Replies to “DECEPCIO ALEX NERI A SPACE”

  1. M'ho vaig perdre!! tindria que estar genial, segur que m'hagues encantat. La veritat q es raro q fotes tanta canya com dius Albert, xq mes o menys els dj s'adpaten una mica a la sala, pero segur que la gent li anava el rollo mes contunden xq si no, penso jo, que hagues variat la sessió.

    I souvenir, com estava de gent?? Segurament omplen x el que tu dius, entrada gratuita. XD

    Doncs res mes, que tinc unes ganes de sortir que no ho sap ningú, com s'em giri el tarro, marxo el diumenge al mati al tancament del Fritz…

  2. T3chno amb alex neri al space/bcn? juer pues la veritat és que no sabia que anaven d'aquest pal… De totes formes no crec que m'hi passi mai per l'space de bcn nomes sento que critiques sobre aquesta sala del ambient i que esttà ple de crios killoGayfashion ….

  3. tu ja fa temps que no et pases per cap discoteca….jeeje
    jo tambe ho he vist raro, xq no es el seu estil, pero bueno, si ho diu l'Albert…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.