Fritz tanca les sessions matinals….

De: Fritz-Group

En primer lugar, disculpas ya que para solucinar un problemilla técnico en el servidor, nuestra pagina ha estado fuera de servicio todo el fin de semana. Y aclarando vuestras dudas sobre el rumor del cierre de Fritz Fresh Club, y sintiendolo mucho, tengo que confirmaros que dicho rumor es cierto. Debido a la actual situación legal en la que nos encontramos los clubes matinales, hemos decidido centrar todos nuestros esfuerzos roulette en nuestras sesiones de Club Supreme (en horario políticamente correcto) y muy a nuestro pesar el próximo domingo día 6 de febrero las sesiones matinales de Fritz Fresh Club se despiden de todos vosotros. A lo largo de esta semana lanzaremos el flyer a la calle y tambien os tendremos informados en la web.

Un saludo.

2 Replies to “Fritz tanca les sessions matinals….”

  1. Com sempre la politica del gobern català s'equivoca perquè jo crec i afrimo que tal i com regula la constitució en el seu article 17 i cito textualment :" la persona te dret a la llibertat i la seguretat.." i quina llibertat ens estan donant amb la politica de tancament de afters??? Doncs cap, perquè el fan és limitar el dret a sortir al gust dels politics crecq ue haurien d'agafar exemp`le de la resta d'autonomies on els afters son legals i com tal han de cumplir unes normes de seguretat i higiene.
    Per últim dir que amb akesta normativa el que es foementa es l'aparició d'afters eventual on no hi ha cap control ni de mesures de seguretat ni higiene.
    Feta la llei feta la trampa.
    Per últim dir que d'aquesta forma el que fomenten és que els joves catalans vagin de festa a altres comunitats autònomes reportant ingressos econòmics a altres comunitats i amb el perill de tornar de festa quedant un viatje llarg en cotxe fins a casa.

  2. Encara passaran alguns dies, mesos o potser algun any pq a catalunya el afters deixin de ser considerats unicament com antros de vici i no pas un espai d'oci i llibertat on gaudir i relacionarse amb gent i música .

    Però per aixo cal que associacions com la de Pro-afters fagin ressó i intentin fer entendre a la gent que un after ha de ser tractada igual que qualsevol discoteca nocturna o de tarda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.