Un dissabte inolvidable al sonar

Ha finalitzat el gran festival de música electronica .

Son tants els records q ens han quedat del festival que estariem hores parlant d’ell.

Jo d’aquest sonar em quedo sense cap mena de dubte amb UNDERWORLD . un grup que porta molts anys creant techno que va fer un directe d’aquells de pell de gallina 🙂

JA penjarem algunes fotos a la galeria

i ara aqui teniu un petit report ;

Sonar dia:

Res a veure amb la resta de festivals o Raves a que tothom está acostumat. Sonar dia es un lloc on experimentar amb nous elements acustics i visuals tots ells relacionats amb la cultura electronica, desde una orquestra robot que tocava ella sola , passant per curts de cinema totalment irracionals fins a artistes de hip hop q cantaven mitjancant marionetes.

Gent de tot tipus i edats .per moments semblava q estiguessim fora pq quedaves rodejat de frances@s, angles@s, italians etc..

Potser aquest any vaig trobar a falta més exposicions, tot i q la dels 10 anys amb Sonar ho resumia una mica tot .

Sonar nit

I quan arriba la nit sonar es converteix en un espai cosmopolita on es pot gaudir con mai dels artistes mes consagrats en la musica electronica de ball. Una mega rave dividida en tres grans sales on per moments no sabies a quina estar..

Passant desde un set de Lauren Garnier amb una classe exquisita que el distingeix de la resta, a una contundencia de velocitat de jeff mills , o un techno de detroit amb sentiments funk de Carl Cox fins a una sessio mes techno pop del jove dj catala sideral.

I de nou és el q dic cada any. El Sonar dia o nit ha de ser visitat com a mínim un cop 🙂 . Aixo sí sobretot al sonar nit molta gent abusa de certes substancies , i no mostra gaire interés pels dj’s i musica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.