Agenda Desembre-Gener

Entreu, entreu i veureu tot el k tenim previst de realitzar akest desembre i part de gener, els k us vulgueu apuntar ja sabeu la meva adreç@ , vinga nus vemusssssssssssssss!!!!

jejeje


Bon dia nois i noies

Agenda desembre i gener, k tenim poques coses a fer……..

-Dilluns 16 de desembre 2002

LOTERIA NADAL; heu de portar una fotocopia de un decim de la loteria de nadal, o be la porteu a JAD o li doneu al Xavi Guiñon, va nois k sempre us desperteu a ultima hora.

-Dissabte 21 de desembre 2002

CUMPLE LIDIA 30; fa 10 anys en feies 20 Lidia, ara per fi abandones el numero 2, benvinguda al club del 3, i darrera teu i anem tots, dissabte a sopar!!!!

-Dimarts 24 de desembre 2002

SOPAR NADAL; cadascu a casa seva per sopar, i despres nus vemus al cafe de la plaça de la corona per anar probablement a Privat, no us deixeu el gorro de papa-noel!!!!

-Dissabte 28 de desembre 2002

ULTIMA TAJA DE L’ANY; nois i nomes nois (les guarres ja les contracte el iago) XDDD, a celebrar el cumple raig, sant xurru i sant cunyaooo.

-Dimarts 31 de desembre 2002

CAP D’ANY; (primera taja de l’any) com k akest any el xurru ja no viu amb els pares (casament aviat??¿?); en principi farem el sopar a casa el cunyaoooo, akest any nois i noies tots juntets!!! jejeje

-Dissabte 4 de gener 2003

AMIC INVISIBLE; a casa el raig, gresca, gresca i mes gresca, rodolins, regalets, cançonetes, poemes i potser videos….. Teniu de temps per apuntar-se fins el dilluns 23 de desembre, i el repartiment de paperikus el farem el divendres 27 de desembre.

-Cap de setmana 18-19 de gener 2003

SOLIDARITAT AMB GALICIA; tots veiem amb impotencia la desgracia k esta passant a galicia amb la merda del petroli, ja va sent hora de mirar menys i actuar mes, jo i la rak ja estem apuntats al voluntariat catala per anar a galicia, la gent k vulgui k hem dongui nom i els dos cognoms k enviare un fax amb tots els k volguem anar a posar el petit gra de sorra. A finals de la setmana k ve enviare el fax.

I aixo es tot de moment, nomes recordar k us heu d’apuntar tant a l’amic invisible, com al sopar de cap d’any, com a la loteria de nadal i lo de galicia.

Jordi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.