Rèplica al escrit una Opinió Radical

El Sr. Hlod Wig Aka Llius fa uns dies va enviar un article en el que posava a parir al Bush i al Aznar…

jo estic totalment d´acord amb ell fins a meitat de l´escrit, perque si tingues al Bush devant li faria una cara nova, pero discrepo totalment quan comença a dir que en els atacs a les torres encara haurien d´haver mort més americans o bé que la ideologia del tir a la nuca es bona i que potser votaría a HB. Per amor de Dèu !!!

D´acord que els americans juguen brut i s´aprofiten de paissos més debils i que molts governs europeus i mundials el recolzen, pero una guerra o una , tan sols una simple mort per algo així MAI està justificada.

Tot plegat això fa fastic, molt fastic perque ens hauriem de dedicar a ajudar al necessitat i no a fer com diu en Bush, perque per acabar amb la pobressa, que hem de fer? ens carreguem a tots el pobres i avall??? o potser millor que en comptes d´estar jugant a hundir la flota aprofitin aquests diners per donar ajudes humanitàries que REALMENT arribin. Es clar, es molt facil deixar estar el problema pk no ens afecta directament, a mi la primera, pero us heu parat a pensar si es gira la truita i som nosaltres qui necesitem ajuda??? jo personalment si no ajudo es perque no puc i si, soc egoista i em gasto els diners en la meva supervivència, com es llògic, pero us asseguro que si em sobressin faría moltes més coses pk a mi em FA MAL veure imatges de nens etiopes amb les mosques als ulls morts de gana…es molt trist.

Jo personalment no mataría a aquests polítics, els fotaría a viure l´experiència d´aquests nens que en la seva UNICA vida no han viscut res millor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.