B-Parade 14 de Septembre 2002

Por segundo año consecutivo el B-Parade llega a territorio mediterráneo. De nuevo se unen nuestras voces para posicionarnos y manifestar hasta dónde queremos llegar luchando por cambiar aquello que vemos y no nos gusta. Quizá sea una idea loca, perseguir una utopía, pero al menos podremos estar orgullosos de no habernos quedado callados mientras nuestro entorno se mueve siguiendo un rumbo que no es el que hemos elegido. Podemos volvernos locos bailando sin parar pero no perderemos de vista nuestro objetivo. Por un Mundo Mejor a través de la Música y que ésta no pare porque es uno de los fenómenos más bellos que el ser humano ha creado.

Col.laboradors:

www.greenpeace.org

Organització ecologista internacional amb independència tant a nivell econòmic com polític de governs, partits polítics o empreses. L’objectiu de Greenpeace es protegir i defensar el medi ambient, realitzant accions a diferents punts del planeta on es duen a terme atemptats contra la natura. Greenpeace realitza campanyes per aturar el canvi climàtic, protegir la biodiversitat, acabar amb l’ús de l’energia nuclear i de les armes i fomentar la pau. Actualment Greenpeace conta amb prop de tres mil·lions de associats a tot el món.

www.energycontrol.org

Energy Control és una plataforma de treball vinculada a la Associació pel Benestar i el Desenvolupament (ABD). Energy Control està format per un col.lectiu de persones que, consumidors o no, compartiexen una mateixa preocupació per l’ús de les drogues als espais d’oci dels joves. El principal objectiu de la plataforma és oferir informació objectiva sobre drogues per tal de disminuir els riscs derivats del seu consum.

www.ai-cat.org

Amnistia Internacional és un ampli moviment de defensa dels drets humans, independent de qualsevol govern, ideologia política o creença religiosa. Conta amb més d’un mil·lió de membres a tot el món i més de 4.000 grups locals formats per voluntaris. Els seus objectius fonamentals són aconseguir l’alliberament dels presos de conciència, exigir judicis justos per a tots els presos polítics, acabar amb la pena de mort i combatre la pràctica de la tortura, així com acabar amb les desaparicions forçades i les execucions extrajudicials.

Programació:

12-20h B-Preparade

(Pça Espanya)

B a dj for 1 day (Adagio)

Adagio brinda la posibilidad a los

djs amateurs de ser estrellas por

un día. Inscripciones a través

de www.b-parade.org

15 a 17h B-Ready

(Recta Estadi Olímpic)

Calentamiento para la salida

del desfile.

17 a 21h B-Parade

(Estadi Olímpic)

21 a 00h Urban-B-Rave

(Fonts Màgiques de Montjuic)

10 minuts de glòria

para los residentes de los

clubs participantes

00 a 6h Night-B-xplosion

(Pça del Univers)

Tech-9 (Nou)

Casa Nova

ArgenArt

ProfArea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.