TRANSEGRE 2002 — Preinscripcio I FOTOS!etc…

Noticia enviada per MARILOLI:

Bon dia a tothom. Com gairebé tots ja sabeu, el cap de setmana del 13 al 14 de Juliol (d´aqui a dues setmanes) fem la Transegre.

Aquest any també farem semarretes per a els tripulants i per a tothom que en vulgui i afegirem la novetat de fer gorres amb el emblema de la nostre tribu india ELS TOMOJAOS. Si en voleu ens heu de dir alguna cosa abans de dimecres tarda pk les hem d´encarregar dijous. Encara no sabem preus pero compteu que vindrà a sortir més o menys com l´any passat, a uns 6 euros per peça.


Torno a repetir, si algú en vol, que digui QUANTES semarretes en vol i si vol gorra o no com a molt tard dimecres tarda i quan sapiguem els preus farem la recollida de diners.

Per als que hi estigueu interessats en pujar per passar el cap de setmana també necessitaría em diguessiu si voldreu fer el dinar popular que es fa diumenge 14 i val 9 euros per persona. El menú consisteix en Torrades amb escalivada, Fideuá, Gelat i estàn inclosos el vi negre o blanc i el café.

En tot cas i si a tothom li sembla bé, podem quedar dijous tarda-nit al 92 per fer la recollida de diners, tant de les semarretes / gorres com del dinar popular i així jo ja puc fer la transferència divendres al matí.

Espero les vostres respostes !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.