Report Sonar 2002

Comencaré amb una recomenació per a tots : Visiteu el SONAR el proxim any.

Festivals com el del Sonar . Demostren sense cap mena de dubte la importancia de la música electrònica. Cosa que segurament tots vosaltres ja teniu assumit.

Pero degut a programes de TV o articles de diari sensacionalistes aquesta música dia a dia es mes matxacada i maltractada .

El sonar sobretot durant el DIA demostra que tot aixo es FALS .


Sonar dia es: exposicions multimedia, demoscene, interacció audio&imatge, cinema , art, conecrts de musica electronica i avançada, discografiques.Un munt de gent de tot el mon , i de diverses edads i cultures unides per la musica.

RESUMINT : autentica cultura musical, molt mes enlla del que es un club amb un DJ i gent ballant.

Sonar nit es : l’escencia de la musica de ball. Grans DJ’s , Grans pistes de ball , projecciones multimedia immenses, llums, tots els estils presents : electro, hip hop, techno, house etc… En definitiva una nit per ballar i disfrutar de la musica de ball. Aixo si, en aquest cas no puc negar la gran quantitat de gent que combina droga+musica fins a limits extrems per tal d’evadir.se de la realitat. Pero que quedi clar que aixo d’una manera o altre ho trobes a cualsevol festival de cualsevol musica .

I per acabar un article del La Vanguardia, sembla que aquest cop s’han comportat i tot 🙂

El Sónar ya no es noctámbulo

La edición de este año explora las derivaciones culturales más allá del baile

LA VANGUARDIA – 03.34 horas – 16/06/2002

Las inevitables gafas de sol de los adictos al Sónar ya tienen razón de ser. Las 45.000 entradas del Sónar de Dia vendidas en esta edición, frente a las 40.000 del Sónar de Nit, han conseguido que el festival de música electrónica se haya convertido en un acontecimiento mayoritariamente diurno. El dato llega en plena polémica entre la organización del festival y la Generalitat, que pretende que los conciertos terminen a las cinco de la madrugada, como marca la ley, y no a las siete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.