Blackberry playbook a les meves mans !

hola! el dia 16 de Maig, despres d’esperar-la molt dies,a la feina hem rebut una playbook!

Abans de res agrair a RIM aquest regal que ens ha fet despres de que ens hagin acceptat una aplicació que podeu veure desde aqui

Be, despres  de trastejar una estona aquesta tablet,  he de dir que  a nivell de hardware , m’encanta i el Qnix va finissim . Es  un gust veure que be que carreguen les webs amb i sense flash, el multitask i altres detalls.

El tactil es realment bonissim . Crec que en general la Playbbok esta molt per damunt de la gran majoria de tablets amb android i  al mateix nivell del IPAD … de fet amb alguns aspectes com la camara está per damunt.

Pro be… no tot son bones noticies i es que hi ha dos punts que crec que hauran de millorar, 1 es la duració de la bateria … parlen de 10 hores pero jo realment diria que no m’ha aguntat ni tant sols 5 hores … La bateria un cop calibrada, aguanta i dona un molt bon resultat!

L’altre punt i segurament el mes important, es el tema de les APPS … encara no hi ha gaires aplicacions , tot i que diariament se n’estant afegint moltes, crec que el tema encara esta una mica verd.

De totes formes espero que la propera release del firmware ja suporti apps amb android , tingui una app de lector de correu sense tenir que fer bridge amb una balckberry  i segur que moltes mes sopreses.

Res mes, enhorabona RIM , crec que heu fet una bon feina amb aquest dispositiu, ara a veure que tal reacciona la gent ….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.